Έσπασε το αήττητο δύο μηνών για τον Ολυμπιακό

Η ήττα του Ολυμπιακού από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, στο δεύτερο τελικό του ελληνικού πρωταθλήματος, ήταν η πρώτη ύστερα από διάστημα δύο μηνών.

Συγκεκριμένα, το συγκρότημα του Ντούσαν Ίβκοβιτς είχε να χάσει από τις 23 Μαρτίου και το δεύτερο αγώνα των πλέι οφ της Ευρωλίγκας, από τη Σιένα στην Τοσκάνη! Η ήττα στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων πείσμωσε τους πάντες, που πλέον δείχνουν αποφασισμένοι να πάρουν εκ νέου το προβάδισμα στην τελική

σειρά, παίρνοντας τη νίκη και κάνοντας το 2-1 στον τρίτο τελικό, στο ΣΕΦ. Από σήμερα (25/05) παίκτες και τεχνική ηγεσία συγκεντρώνονται στο κυριακάτικο (27/05) παιχνίδι, στο οποίο δεν βλέπουν άλλο αποτέλεσμα πλην του νικηφόρου.

Η προετοιμασία θα ξεκινήσει σήμερα το απόγευμα(25/05) και αναμένεται να την ακολουθήσει και ο Έισι Λο. Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς αποφάσισε να μην τον χρησιμοποιήσει στη χθεσινή (24/05) αναμέτρηση στο ΟΑΚΑ, προκειμένου να μη ρισκάρει ενδεχόμενη απουσία του στη συνέχεια των τελικών. Εξάλλου, ο 27χρονος Αμερικανός δεν είχε ξεπεράσει πλήρως το διάστρεμμα στον αστράγαλο, που αποκόμισε στο Final 4 της Ευρωλίγκας και συγκεκριμένα στον ημιτελικό κόντρα στην Μπαρτσελόνα. Ο Λο, πάντως, αισθάνεται καλύτερα και το τεχνικό επιτελείο των Πειραιωτών εκτιμά ότι η συμμετοχή του στον τρίτο τελικό δεν εμπεριέχει ρίσκο.

Keywords
Τυχαία Θέματα