Ετοιμάζεται για τη «μάχη» της αδειοδότησης ο ΟΦΗ

Η μεγάλη «μάχη» του ΟΦΗ για την αδειοδότηση κοντοζυγώνει. Την Τετάρτη (30/05) στις 5 το απόγευμα έχει προγραμματιστεί να εξεταστεί η έφεση της κρητικής ομάδας κατά της πρωτόδικης απόφασης της Επιτροπής Αδειοδότησης η οποία είχε «κόψει» τον φάκελο των «ασπρόμαυρων».

Στο κρητικό συγκρότημα επικρατεί συγκρατημένη αισιοδοξία για την έκβαση της έφεσης χωρίς ωστόσο να παραγνωρίζονται οι δυσκολίες.

Οι συμφωνίες

Οι συμφωνίες που έχουν επιτευχθεί μέχρι τώρα είναι με τους έντεκα πρώην παίκτες του ΟΦΗ

που εκπροσωπεί ο Κίμωνας Ευαγγελάτος.

Αυτοί είναι οι: Παναγιώτης Μπαρτζώκας, Φραντς Μπερτίν, Γιώργος Κατσικογιάννης, Κώστας Κιάσσος, Ιβάν Ρούσεφ, Ανέστης Αγρίτης, Αλέξανδρος Κασμερίδης, Κώστας Σταυρακάκης, Μανόλης Ψωμάς, Αντώνης Νατσούρας και Στέλιος Σφακιανάκης. Σε όλους τους παραπάνω έγινε καταχώρηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της νέας περιόδου απʼ όπου και θα πάρουν τα χρήματά τους.

Από κει και πέρα το «παρών» στην εκδίκαση της έφεσης της ΠΑΕ την Τετάρτη (30/05) θα δώσει και ο Έλληνας δικηγόρος των δύο Ισπανών Ζόρντι και Χόρχε Λόπεθ, Αργύρης Λίβας.
Ο κ. Λίβας αναμένεται να υποστηρίξει και να καταθέσει σχετικό έγγραφο γιʼ αυτό που συμβαίνει, ότι δηλαδή ο Ηρακλειώτικος σύλλογος βρίσκεται σε διαδικασία διακανονισμού με τους πελάτες του που επέστρεψαν στην πατρίδα τους.

Παράλληλα την Τρίτη το βράδυ (29/05) επρόκειτο να υπογράψει ο Γεννάδιος Ξενοδόχωφ παίρνοντας ένα ποσό (περίπου 3.000 ευρώ) και την Τετάρτη (30/05) ο Αλεξάντερ Σίμιτς στον οποίο θα καταβληθούν 10.000 ευρώ από τις 26.000 ευρώ της συνολικά της επιταγής που έχει στα χέρια του και θα του γίνει διακανονισμός του υπόλοιπου ποσού (16.000 ευρώ).

Η εκκρεμότητα του Βλόνταρτσικ

Η εκκρεμότητα που υπάρχει όσον αφορά τους ποδοσφαιριστές είναι εκείνη του Πιότρ Βλόνταρτσικ την οποία οι άνθρωποι της κρητικής ομάδας θα προσπαθήσουν να ρυθμίσουν την Τετάρτη (30/05), καταβάλλοντας ένα ποσό στον Πολωνό για να υπογράψει. Στον υψηλόσωμο σέντερ φορ θα καταβληθεί ένα ποσό περίπου στις 15.000 ευρώ για να συναινέσει για την άδεια.

Χωρίς Κουράκη στην έφεση

Στο μεταξύ, ένα προγραμματισμένο σημαντικό Δημοτικό Συμβούλιο κρατάει τον Γιάννη Κουράκη την Τετάρτη (30/05) στο Ηράκλειο. Ο Δήμαρχος είχε εκφράσει την επιθυμία να δώσει το «παρών» στην έφεση της ΠΑΕ, κάτι που θα έκανε -όπως λέει- σε περίπτωση που αυτή συζητούνταν την Τρίτη (29/05) ή την Πέμπτη (31/05), ωστόσο το Δημοτικό Συμβούλιο (δεν μπορεί νʼ αναβληθεί σύμφωνα με το περιβάλλον του Γιάννη Κουράκη) δεν του επιτρέπει να ταξιδέψει στην Αθήνα.

Σίγουρα μία σημαντική απουσία στην προσπάθεια των «ασπρόμαυρων» για αδειοδότηση, αδειοδότηση για την οποία θα συνδράμει με τα επιχειρήματά του στην έφεση ένας ορκωτός λογιστής εκτός ΠΑΕ.

Τετάρτη (30/05, 5μ.μ.) λοιπόν η μεγάλη «μάχη» του ΟΦΗ για να πάρει άδεια με σχεδόν όλα τα μέλη της προσωρινής διοίκησης να παρευρίσκονται στη διαδικασία, όπως βέβαια και οι δύο νομικοί του Ηρακλειώτικου συλλόγου. Η απόφαση αναμένεται να εκδοθεί πιθανότατα την Πέμπτη (31/0

Keywords
Τυχαία Θέματα