Ετοιμοπόλεμος ο Ολυμπιακός

15:01 1/2/2012 - Πηγή: OnSports

Οι παίκτες του Ολυμπιακού ετοιμάζονται για ένα δύσκολο παιχνίδι ανεξάρτητα με τις εξελίξεις που θα υπάρξουν στον Πανιώνιο.

Χωρίς απουσίες θα παρουσιαστεί ο Ολυμπιακός στο αυριανό παιχνίδι με τον Πανιώνιο που είναι προγραμματισμένο για τις 8.30 μ.μ. στη Νέα Σμύρνη.

Ο προπονητής της ομάδας, Θοδωρής Βλάχος μιλώντας για τη συγκεκριμένη

αναμέτρηση είπε: «Για εμάς είναι πολύ σημαντικό αυτό το ματς. Θέλουμε να κλείσουμε με νίκη τον πρώτο γύρο για να παραμείνουμε στην κορυφή. Ξέρουμε ότι θα παίξουμε σε μία έδρα δυνατή, με μία ομάδα που τα έχει πάει αρκετά καλά μέχρι τώρα και έχει κόψει βαθμούς από άλλες ομάδες θεωρητικά φαβορί στα μεταξύ τους παιχνίδια. Δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει στο αυριανό ματς μιας και οι εξελίξεις στον Πανιώνιο τρέχουν, ωστόσο εμείς προετοιμαζόμαστε για ένα δύσκολο παιχνίδι».

Και πρόσθεσε: «Προσωπικά εύχομαι να βρούμε μπροστά μας έναν καλό Πανιώνιο γιατί θα ακολουθήσει το ματς με την Μπούντβα και μετά από δύο μήνες διακοπής του πρωταθλήματος λόγω της Εθνικής μας ενδιαφέρει να δώσουμε ένα δυνατό ματς. Είναι κρίμα για μία ομάδα όπως ο Πανιώνιος να βρίσκεται σε αυτήν την κατάσταση και μόνο κακό μπορεί να κάνει στο πρωτάθλημα».

Keywords
Τυχαία Θέματα