Εβαλε κι από την τσέπη του για τη μεταγραφή!

Χρήματα από την τσέπη του έβγαλε ο Σον Αλούκο για να μπορέσει να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στη Ρέιντζερς, όπως παραδέχθηκε και ο προπονητής των Προτεσταντών, Αλι ΜακΚόιστ.

Ο νεαρός επιθετικός είχε μείνει ελεύθερος από την Αμπερντίν και έπειτα από δοκιμαστικό που πέρασε, κέρδισε ένα συμβόλαιο με τους πρωταθλητές Σκοτίας. Πρόβλήμα, ωστόσο, προέκυψε όταν οι Ντονς ζήτησαν ένα ποσό ως αποζημίωση, υποστηρίζοντας ότι έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη του ποδοσφαιριστή. Δεδομένης της επιθυμίας του Αλούκο να αγωνιστεί στους Τζερς και των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει η ομάδα

της Γλασκόβης, ο παίκτης φέρεται να πλήρωσε από την τσέπη του για να μην μείνει στον... πάγο.

Τα βρετανικά ΜΜΕ έγραψαν ότι κάλυψε εξ ολοκλήρου το ποσό της αποζημίωσης ύψους περίπου 200.000 λιρών (τόνιζαν μάλιστα ότι δανείστηκε χρήματα από οικογένεια και φίλους), κάτι που όμως διέψευσε ο Αλι ΜακΚόιστ.

«Λυπάμαι, αλλά γράφτηκαν ανακριβή πράγματα στον Τύπο. Οντως ο Αλούκο έβαλε κάποια χρήματα για να μπορέσει να μετεγγραφεί στη Ρέιντζερς, δεν αληθεύει όμως ότι πλήρωσε εξ ολοκλήρου την αποζημίωση. Σημασία έχει ότι με την κίνησή του αυτή απέδειξε πόσο πολύ θέλει να παίξει στην ομάδα μας», ανέφερε μεταξύ άλλων ο τεχνικός της Ρέιντζερς.

Keywords
Τυχαία Θέματα