Εξαλλος ο Αργυρίου με την αμφισβήτηση

Αν και η Νάουσα νίκησε 3-0 τον Εθνικό Βατερού, ο Βασίλης Αργυρίου καταφέρθηκε στις δηλώσεις του κατά όσων αμφισβητούν την προσπάθεια της ομάδας.

«Είχαμε μια δύσκολη βδομάδα μετά την ήττα στην Αλεξάνδρεια. Είμαστε όμως μ ια καλή ομάδα, δεν πρέπει να την μηδενίζουμε ακόμη και στις άσχημες εμφανίσεις. Παίξαμε πολύ καλά σε εννιά παιχνίδια και είχαμε μια κακή παρένθεση. Δημιουργήθηκε πρόβλημα στα αποδυτήρια , αφού άρχισαν να μην πιστεύουν την ομάδα. Είμαστε παραγωγικοί κάνουμε γκολ, έχουμε ικανούς ποδοσφαιριστές,

που πρέπει να τους εμπιστευθούμε. Δουλεύουμε καθημερινά και σκληρά για να παρουσιάσουμε ένα ακόμη καλύτερο πρόσωπο. Τα παιδιά όμως είναι οι πρωταγωνιστές, πρέπει να τα αγκαλιάσουμε, αλλά πρέπει να έχουν την αποδοχή του κόσμου. Θα διεκδικήσουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο. Είχε δημιουργηθεί μέσα στην πόλη ότι αυτή η ομάδα δεν έχει την ικανότητα. Ο κόσμος όμως λέει τα καλύτερα λόγια», τόνισε αρχικά ο τεχνικός των «γαλάζιων».

Στη συνέχεια πρόσθεσε σε έντονο ύφος: «Είναι δυνατόν να μηδενίζουμε μια προσπάθεια με μια κακή εμφάνιση; Να βγαίνουν δημοσιεύματα ότι δεν υπάρχει διοίκηση, δεν υπάρχει πλάνο, έχει δημιουργηθεί στα αποδυτήρια ένα κλειστό κύκλωμα; Εμείς και η διοίκηση προσπαθούμε να δίνουμε λύση στα προβλήματα, έστω και με λίγο κόσμο. Αυτόν όμως τον λίγο κόσμο θα προσπαθούμε να τον ικανοποιούμε σε κάθε παιχνίδι. Τι πρέπει να κάνουμε, να κρεμάσουμε τους ποδοσφαιριστές; Θέλουμε όλοι στηρίγματα, παίκτες, προπονητές και διοίκηση».

Keywords
Τυχαία Θέματα