Εξάρα ανόδου για Νίκη Βόλου

Εντυπωσιακή εμφάνιση από τη Νίκη Βόλου η οποία ανέτρεψε το σκορ διαλύοντας 6-1 τον Πανηλειακό ανεβαίνοντας στην κορυφή των play-off της Football League 2.

Στους έξι βαθμούς στο μίνι πρωτάθλημα έφτασε η Νίκη Βόλου η οποία έκανε τεράστια εμφάνιση απέναντι στον Πανηλειακό διαλύοντάς τον με

6-1! Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι και μόλις στο 6’ προηγήθηκαν με τέρμα του Βάτση. Από εκεί και πέρα όμως, υπήρξε ένας μονόλογος από τους γηπεδούχους. Στο 16’ ο Πουλάκος έφερε την αναμέτρηση στα ίσια για να ολοκληρωθεί η ανατροπή από τον Λαζαρίδη στο 52’.

Στο 64’ όλα τελείωσαν όταν ο Ακπαρίδης με αυτογκόλ έκανε το 3-1. Ένα λεπτό αργότερα, ο Παυλίδης έκανε το 4-1. Ο Κολόκας στο 80’ αποβλήθηκε για τους φιλοξενούμενους και έτσι τα πράγματα έγιναν πιο εύκολα για τους Βολιώτες.

Ο Λουκίνας στο 86’ έκανε το 5-1 για να διαμορφωθεί το τελικό αποτέλεσμα από τον Πουλάκο στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Βούρας, Στουρνάρας, Λαμπρόπουλος, Χολέβας, Δεληζήσης, Ριζογιάννης, Διαμαντίδης, Κυριακίδης (70' Παπατζίκος), Παυλίδης (74' Κυπτίου), Πουλάκος, Λαζαρίδης (82' Λουκίνας).
ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ: Λόλας, Ακπαρίδης, Βατσής, Θωνιάτης (73' Βαλαώρας), Κάλφας, Κολόκας, Μακρίδης (68' Γατσώρης), Τομαράς, Τσετιροκλής, Χιντζίδης, Μανιάτης (60' Δ. Σωτηρόπουλος).

Keywords
Τυχαία Θέματα