Εξιτήριο για Tommy Lasorda

04:32 8/6/2012 - Πηγή: OnSports

Βγήκε από το νοσοκομείο ο πρώην προπονητής των Λος Άντζελες Ντότζερς, Tommy Lasorda, και άλλα νέα από τον «κόσμο» του μπέιζμπολ.

Θυμίζουμε πως ο Lasorda υπέστη καρδιακή προσβολή τη Δευτέρα (04/06) στη Νέα Υόρκη, κατά τη διάρκεια του φετινού ντραφτ. Πλέον πήρε εξιτήριο, καθώς διέφυγε οριστικά το κίνδυνο. Μάλιστα επιβεβαίωσε μέσω Twitter πως νιώθει αρκετά

καλά.

Συμβόλαιο με τη. μία στην κορυφαία επιλογή του ντραφτ

Λίγες ώρες μετά την πρώτη του θέση στο ετήσιο ντραφτ του MLB, ο 17χρονος shortstop, Carlos Correa, υπέγραψε συμβόλαιο με τους Χιούστον Άστρος. Άλλωστε ο ιδιοκτήτης, Jim Crane, τον πιστεύει. Συγκεκριμένα το συμβόλαιο προβλέπει πριμ υπογραφής ύψους 4.8 εκατομμυρίων δολαρίων!

«Δεν φεύγει ο Castro»

Δεν θα αποχωρήσει από τους Σικάγο Καμπς ο 22χρονος shortstop Starlin Castro, παρά τα έντονα προβλήματα με τον προπονητή του, Dale Sveum. Τουλάχιστον αυτό υποστήριξε ο GM των εκπρόσωπων της «πόλης των ανέμων», Jed Hoyer. Απαιτήθηκε, άλλωστε, διοικητική παρέμβαση, ώστε να κατευναστούν οι φημολογίες περί αποχώρησής του Castro. Την ίδια ώρα ξεκαθαρίστηκε ότι ο Alfsonso Soriano θα μείνει εκτός δράσης για όλη την υπόλοιπη τρέχουσα εβδομάδα, λόγω του τραυματισμού στο γόνατο.

Αλλαγές στο bullpen των Νάσιοναλς

Ενεργοποιήθηκε ο δεξιόχειρας pitcher Brad Lidge στους Ουάσινγκτον Νάσιοναλς. Ταυτόχρονα ο 25χρονος έτερος reliever, Henry Rodriguez, τοποθετήθηκε στον 15ήμερο κατάλογο τραυματιών. Επίσης, ο catcher Carlos Maldonado βρέθηκε στον αντίστοιχο κατάλογο, ενώ ο Tyler Moore πήρε τη κενή θέση στο βασικό ρόστερ των «εθνικών».

Στο περιθώριο ο Derek Holland

Προστέθηκε ο Derek Holland στον 15ήμερο κατάλογο των Τέξας Ρέιντζερς εξαιτίας ενοχλήσεων στον αριστερό ώμο. Τη θέση του αριστερόχειρα pitcher στην πρώτη ομάδα πήρε ο δεξιόχειρας, Tanner Scheppers.

Αμφίβολος ο Jaime Garcia

Σοβαρές ενοχλήσεις νιώθει ο Jaime Garcia στον ώμο και είναι πιθανό να προστεθεί στον κατάλογο τραυματιών των Σέιντ Λούις Κάρντιναλς. Για την ώρα, πάντως, παραμένει μετέωρος και σχεδόν σίγουρα εκτός της προγραμματισμένης επόμενής του εμφάνισης.

Νέος τραυματισμός στους Φίλις

Ο second baseman, Freddy Galvis, προστέθηκε στον κατάλογο τραυματιών των Φιλαδέλφεια Φίλις όντας ένα ακόμα σχετικό πρόβλημα του συλλόγου. Συγκεκριμένα είναι το. ένατο μέλος του 15ήμερου κατάλογου τραυματιών της ομάδας!

Επαναφορά του Parmelee στους Τουίνς

Επέστρεψε στο βασικό ρόστερ των Μινεσότα Τουίνς, o first baseman Chris Parmelee. Άλλωστε ο δεξιόχειρας pitcher, Colo De Vries, υποβιβάστηκε.

«Έκλεισαν» τον Francis οι Ρόκις

Ολοκληρώθηκε η επανάκτηση του αριστερόχειρα pitcher, Jeff Francis, από τους Κολοράντο Ρόκις. Μάλιστα ο πρώην παίκτης των Σινσινάτι Ρεντς ενδέχεται να μπει άμεσα στο rotation της νέας του ομάδας.

Απέφυγε τα χειρότερα ο Freddie Freeman

Αρνητικές ήταν οι ακτινογραφίες στο δάκτυλο του αριστερού χεριού του Freddie Freeman. Έτσι ο first baseman των Ατλάντα Μπρέιβς θα αποφύγει νέα περίοδο στον 15

Keywords
Τυχαία Θέματα