Εξονυχιστικός έλεγχος στους Κροάτες

Δρακόντεια είναι τα μέτρα ασφαλείας που υπάρχουν για την μεταφορά των οπαδών της Κροατίας στο «Γ. Καραϊσκάκης» για το μεγάλο ντέρμπι με την Εθνική, που ξεκινάει σε λίγη ώρα (21:45).

Συγκεκριμένα, 13 πούλμαν μετέφεραν τους οπαδούς των Κροατών από το Ολυμπιακό Στάδιο, όπου είχε προγραμματιστεί η πρώτη συγκέντρωση, στο φαληρικό γήπεδο. Μάλιστα, στις εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ διενεργήθηκε ο πρώτος έλεγχος της Αστυνομίας προς τους φιλάθλους των φιλοξενούμενων.

Αντίθετα,

στο «Γ. Καραϊσκάκης» διενεργήθηκε τριπλός εξονυχιστικός έλεγχος από τους άνδρες των σωμάτων ασφαλείας. Συγκεκριμένα, οι επικεφαλής της Αστυνομίας είχαν την πληροφορία πως 90 οπαδοί της Κροατίας είχαν ταξιδέψει στην χώρα μας χωρίς εισιτήριο.

Για τον λόγο αυτό, μόλις τα πούλμαν έφτασαν στο πάρκινγκ του φαληρικού γηπέδου, η ΕΛ.ΑΣ. διέταξε η αποβίβαση να γίνει σε… μέρη. Μόλις, οι φιλοξενούμενοι οπαδοί έβγαναν από τα λεωφορεία «έπεφταν» σε τριπλό έλεγχο. Μάλιστα, οι άνδρες της Αστυνομίας είχαν μαζί τους και σκυλιά. Πάντως, μέχρι στιγμής, όλα έχουν κυλήσει ήρεμα και βάσει πλάνου.

Keywords
Τυχαία Θέματα