Φάκος: «Δεν υπήρχε βούληση για να μπει το μαχαίρι στο κόκκαλο»

Για έργο που καταστράφηκε και έμεινε στη μέση, έκανε λόγο ο Ανδρέας Φάκος, μιλώντας για την υπόθεση των στημένων αγώνων. Μάλιστα, τόνισε πως δεν υπήρχε βούληση για να μπει το μαχαίρι στο κόκκαλο.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «NovaΣΠΟΡ FM» ο Ανδρέας Φάκος τόνισε για την υπόθεση των στημένων αγώνων: «Ξεκίνησε με καλές προοπτικές αυτή η προσπάθεια. Ήταν αρκετά υπεύθυνη και με άρτιο τρόπο. Αυτό το έργο ανεκόπη αιφνίδια από την ΕΠΟ. Δεν ξέρω τι θα συμβεί. Έχει περάσει

ένας μήνας και δεν έχει συμπληρωθεί το κενό, ενώ δεν έχει ολοκληρωθεί αυτή η υπόθεση. Δεν έχει κλείσει ακόμη ο φάκελος. Έγινε καλό έργο, αλλά κατεστράφη ολοκληρωτικά από την απόφαση του ΔΣ της ΕΠΟ.

Ήταν άστοχο και παράνομο να μας αντικαταστήσουν τα μέλη της εκτελεστικής γραμματείας. Είναι σε εκκρεμότητα 68 άτομα. Έστω και με αυτές τις λίγες ομάδες που τιμωρήθηκαν, φάνηκε ότι κάτι κινείται. Είναι σε εκκρεμότητα ακόμη πολύ υλικό. Είχαμε την ατυχία να αντικατασταθεί και ο κ. Κασίμης. Μετά τις γιορτές θα δούμε τι θα γίνει. Δεν υπήρχε βούληση για να μπει το μαχαίρι στο κόκκαλο. Υπήρχε αίτημα να αντικατασταθούμε για λόγο άσχετο από αυτήν την υπόθεση.

Δεν ήθελαν να υπάρχει έλεγχος. Είχαν ενοχληθεί από αυτό. Δεν ήθελαν έλεγχο για τα στημένα. Εφόσον το ΔΣ της ΕΠΟ υιοθέτησε το αίτημα της Super League έδειξαν ότι δεν θέλουν τον εξαγνισμό στο χώρο. Έφυγαν και δύο εισαγγελείς από το οικονομικό έγκλημα. Είναι σημεία των καιρών αυτά. Εμείς δεν είχαμε πιέσεις ούτε παρεμβάσεις από παράγοντα της πολιτική ή του ποδοσφαίρου και αυτό μας είχε ικανοποιήσει.

Για μένα χάθηκε η ευκαιρία για το ποδόσφαιρο. Σε ένα μήνα, που έχει γίνει η αντικατάστασή μας, δεν έχει ασκηθεί καμία πειθαρχική δίωξη. Υπάρχει απραξία. Ο Πιλάβιος αναγνώρισε ότι έκανε λάθος με την αντικατάστασή μας, αλλά δεν γίνεται κάτι τώρα».

Keywords
Τυχαία Θέματα