Φαν Μπάστεν: «Ο Ζλάταν μπορεί να αλλάξει τη μοίρα της Μίλαν»

Την άποψή του πως ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς είναι παίκτης που μπορεί να αλλάξει τη μοίρα της Μίλαν, τόσο στις εγχώριες, όσο και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, εξέφρασε ο Μάρκο Φαν Μπάστεν.

«Ο Ζλάταν θα κρίνει παιχνίδια τόσο στην Serie A, όσο και στο Champions League. Μπορεί μέχρι στιγμής να έχει σκοράρει κρίσιμα γκολ

μόνο στο ιταλικό πρωτάθλημα, αλλά είναι θέμα συγκυριών που δεν έχει συμβεί κάτι παρόμοιο και στην Ευρώπη», τόνισε αρχικά ο «ιπτάμενος Ολλανδός» για τον «Ίμπρα» στο «Sky Sport Italia», για να συγκρίνει ακολούθως τους τεχνικούς της Μίλαν (Αλέγκρι) και της Γιουβέντους (Κόντε):

«Ο Αλέγκρι μου μοιάζει για καλός προπονητής. Τον έχω συναντήσει μερικές φορές και είναι καλός άνθρωπος. Τον Κόντε δεν τον ξέρω προσωπικά, ωστόσο μου φαίνεται πως είναι ένας προπονητής που ξεχειλίζει από πάθος».

Ο Φαν Μπάστεν δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον Λιονέλ Μέσι, υποστηρίζοντας πως για να μπει στο κλαμπ των κορυφαίων όλων των εποχών, πρέπει να σηκώσει τουλάχιστον ένα Παγκόσμιο Κύπελλο.

«Είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο, χωρίς αμφιβολία. Ωστόσο, για να θεωρείται ο μεγαλύτερος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών, θα πρέπει να κατακτήσει μία φορά τουλάχιστον το Παγκόσμιο Κύπελλο», κατέληξε χαρακτηριστικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα