Φερέιρα: «Με οδηγό την ιστορία του ΠΑΟ»

Η πασαδόρος του Παναθηναϊκού, Ντιάνα Φερέιρα μίλησε στο Onsports για το «τρίποντο» και τη νίκη της ομάδας της επί του Ολυμπιακού αλλά και τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Η βραζιλιάνα πασαδόρος, κάνοντας ένα πρώτο σχόλιο για την χτεσινή αναμέτρηση Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού,

είπε: «Για μας ήταν μια σπουδαία νίκη τόσο βαθμολογικά, όσο και από άποψη ψυχολογίας. Σίγουρα οι ομάδες δεν έχουν φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο και πιστεύω ότι στη συνέχεια θα δούμε ακόμα καλύτερο βόλεϊ».

Αναφορικά με την απόδοση του Παναθηναϊκού, η Φερέιρα σχολίασε: «Ήμασταν συγκεντρωμένες και ξέραμε τι θέλαμε από αυτό το παιχνίδι. Το σερβίς μας δυσκόλεψε αρκετά τον αντίπαλο ενώ και επιθετικά είχαμε λύσεις. Βέβαια κάναμε και λάθη αλλά κρατάμε τη σπουδαία νίκη επί του Ολυμπιακού και συνεχίζουμε».

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος και το που μπορεί να φτάσει το «τριφύλλι» φέτος: «Έχουμε ένα σερί τρία στα τρία και θέλουμε να διευρύνουμε. Σε πρώτη φάση στόχος είναι να μαζέψουμε βαθμούς. Η συνέχεια μόνο εύκολη δεν είναι. Κερδίσαμε ένα ντέρμπι αλλά όλα τα παιχνίδια πρέπει να τα αντιμετωπίζουμε ως ντέρμπι. Θέλουμε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται με οδηγό την ιστορία του τμήματος».

Keywords
Τυχαία Θέματα