Φερέιρα: «Στην Μπενφίκα το πλεονέκτημα»

Τον πρώτο λόγο για να κατακτήσει τη νίκη στο ντέρμπι κορυφής του πορτογαλικού πρωταθλήματος με την Μπράγκα, έδωσε στην Μπενφίκα ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, μιλώντας στα ΜΜΕ της χώρας του.

Ντέρμπι κορυφής αυτή την εβδομάδα στο πορτογαλικό πρωτάθλημα, καθώς η πρωτοπόρος Μπράγκα φιλοξενείται στην έδρα της τρίτης Μπενφίκα. Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα

γνωρίζει από… πρώτο χέρι την κατάσταση στις δυο ομάδες εξ ου και κλήθηκε από τους συμπατριώτες του να πει την άποψη του για το σαββατιάτικο ντέρμπι…

Μιλώντας, λοιπόν, στην ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας «Record», ο Πορτογάλος τεχνικός του Παναθηναϊκού έδωσε πλεονέκτημα στους γηπεδούχους και τόνισε πως οι αετοί της Λισσαβώνας έχουν τον πρώτο λόγο για την κατάκτηση της νίκης.

«Είναι ένα ματς στο οποίο όλα τα αποτελέσματα είναι πιθανά. Πιστεύω πως παρά την εξαιρετική πορεία της Μπράγκα, η Μπενφίκα ίσως έχει ένα πλεονέκτημα. Σίγουρα υπάρχει απογοήτευση στην ομάδα για τα τελευταία αποτελέσματα, την απώλεια της διαφοράς στο πρωτάθλημα και την ήττα από την Τσέλσι στα προημιτελικά του Champions League. Το παιχνίδι δεν έρχεται στην καλύτερη δυνατή στιγμή για την Μπενφίκα, αλλά έχει τον πρώτο λόγο», ήταν τα λόγια του.

Keywords
Τυχαία Θέματα