Φέτελ, απλά ο καλύτερος!..

Του θαυμασμού, αλλά και της καθολικής αποδοχής από τον κόσμο της Formula 1, έτυχε ο Σεμπάστιαν Φέτελ, μετά την κατάκτηση του τίτλου του παγκόσμιου πρωταθλητή.

Ο Γερμανός πιλότος της Red Bull Renault πανηγύρισε σήμερα (09/10) στην πίστα της Σουζούκα, στην Ιαπωνία, το δεύτερο συνεχόμενο παγκόσμιο

πρωτάθλημα της καριέρας του, κάτι που κατάφερε μάλιστα, τέσσερις… στροφές πριν το φινάλε της φετινής σεζόν!

Για τον Φέτελ μίλησαν με άκρως κολακευτικά λόγια και οι αντίπαλοι του, κάτι που προφανώς δίνει μεγαλύτερη αξία στο επίτευγμα του…

«Θα ήθελα να συγχαρώ τον Σεμπάστιαν και την ομάδα του για την εξαιρετική δουλειά που έκαναν φέτος. Είναι συγκλονιστικό συναίσθημα να τον βλέπω να στέφεται ξανά πρωταθλητής… Είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος γι' αυτόν» τόνισε ο εφτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, Μίκαελ Σουμάχερ, ενώ από την δική του πλευρά ο Φερνάντο Αλόνσο υπογράμμισε:

«Ήταν άψογος φέτος. Το να κερδίζεις το πρωτάθλημα τέσσερις αγώνες πριν το τέλος είναι κάτι που συμβαίνει σπανίως. Είναι όμως λογικό με βάση τη εξαιρετική δουλειά που έκανε, αλλά και του μονοθεσίου που διέθετε. Είναι δίκαια ο πρωταθλητής».

Ο Λιούις Χάμιλτον δεν διαφοροποίησε την στάση του από τους υπόλοιπους επισημαίνοντας:

«Είναι μια εξαιρετική σεζόν γι' αυτόν. Ήταν πάντα συγκεντρωμένος στο στόχο του, οδήγησε εξαιρετικά και δεν έκανε ποτέ λάθος. Αξίζει το πρωτάθλημα», ενώ όσον αφορά τον Μπρούνο Σένα, ήταν απόλυτος:

«Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάποιος καλύτερος από αυτόν. Όχι μόνο δεν έκανε λάθη, αλλά παράλληλα ήταν επιθετικός και γρήγορος. Έκανε εκπληκτική δουλειά…»

Keywords
Τυχαία Θέματα