Φιέστα στην Περιβόλα ετοιμάζει ο Απόλλωνας

19:03 1/5/2012 - Πηγή: OnSports

Σε γιορτή αναμένεται να εξελιχθεί ο επόμενος εντός έδρας αγώνα του Απόλλωνα Πατρών, κόντρα στο Παγκράτι.

Οι «μελανόλευκοι» με το «διπλό» επί του Πανερυθραϊκού εξασφάλισαν και μαθηματικά την επάνοδό τους στη μεγάλη κατηγορία. Το επόμενο Σάββατο (12/05), μπροστά στο κοινό τους, θα πανηγυρίσουν όλοι μαζί την επιτυχία της. Οι διοικούντες τους Πατρινούς έχουν ήδη ξεκινήσει τις διαδικασίες για τη φιέστα ανόδου, καλώντας όλο τον κόσμο να δώσει δυναμικό παρών στο κλειστό της Περιβόλας. Τα εισιτήρια

θα βγουν σε κυκλοφορία αύριο (02/05) και θα τιμώνται προς 7 ευρώ το απλό και 10 ευρώ με αριθμημένη θέση. Όπως μάλιστα έγινε γνωστό από τους διοικούντες τον Απόλλωνα, οι κάτοχοί τους θα πρέπει να τα κρατήσουν, καθώς θα «ανταμειφθούν» με έκπτωση 10% για την αγορά εισιτηρίων διαρκείας της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Η ανακοίνωση: «Μετά και τη μαθηματική κατοχύρωση της 2ης προνομιούχου θέσης και την επάνοδο της ανδρικής ομάδας μπάσκετ του Απόλλωνα Πάτρας ξεκίνησαν ήδη οι προετοιμασίες για τον τελευταίο εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο την ομάδα του Α.Ο. Παγκρατίου το Σάββατο 12/05/2012. Τα εισιτήρια θα είναι διαθέσιμα από την ερχόμενη Τετάρτη 2 Μαΐου στα γνωστά σημεία διάθεσης: γραφείο και κυλικείο γηπέδου, κέντρο φωτοτυπιών Παπαπαύλου, κατάστημα οπτικών Καμίσης, εστιατόριο Express, πρακτορείο ΟΠΑΠ Αλεξόπουλος και ιχθυοπωλείο Θαλασσινά Λουλούδια. Οι τιμές των εισιτηρίων θα είναι οι γνωστές, 7 ευρώ (απλό) και 10 ευρώ (αριθμημένη θέση) και θα είναι «συλλεκτικά» καθώς θα είναι τα τελευταία της πορείας επανόδου στην Α1 Εθνική Κατηγορία ύστερα από πέντε «πέτρινα» χρόνια.

Οι κάτοχοι των εισιτηρίων θα πρέπει να τα κρατήσουν, καθώς θα «ανταμειφθούν» με ειδική έκπτωση 10% & προτεραιότητα για την αγορά εισιτηρίων διαρκείας για την Α1 Εθνική. Επίσης τα εισιτήρια θα συνοδεύονται με συλλεκτικά αναμνηστικά μπλουζάκια και κασκόλ για την άνοδο στην Α1 Εθνική, ενώ ετοιμάζονται και πολλές άλλες εκπλήξεις που θα ανακοινωθούν σύντομα».

Keywords
Τυχαία Θέματα