Φιλάνδρα: «Η καλύτερη κούρσα μου στον κλειστό»

19:01 6/2/2012 - Πηγή: OnSports

Σε ακόμα καλύτερες επιδόσεις, μετά το πρόσφατο πανελλήνιο ρεκόρ, στοχεύει η Ελένη Φιλάνδρα.

Ως την καλύτερη κούρσα της στον κλειστό στίβο χαρακτήρισε η Ελένη Φιλάνδρα την εμφάνισή της στην ημερίδα του ΣΕΦ, όπου έκανε πανελλήνιο ρεκόρ με 2.02.28.

«Αισθανόμουν πολύ ωραία το Σάββατο. Ήταν σίγουρα η καλύτερη κούρσα μου σε κλειστό στίβο και πιστεύω ανάλογη με αυτή που είχα κάνει το 2010 στη Βαρκελώνη στον ανοιχτό», είπε η αθλήτρια του Πανελληνίου και πρόσθεσε: «Το ένιωθα ότι μπορώ να τρέξω γρήγορα.

Καθοριστικό ρόλο σε αυτή την εξέλιξη έπαιξε η προετοιμασία στην Αιθιοπία. Όχι τόσο η προπόνηση που κάναμε εκεί, αλλά κυρίως η συναναστροφή με την Μεσερέτ Ντεφάρ. Το να μιλάς καθημερινά με μία παγκόσμια πρωταθλήτρια είναι πολύ σημαντικό. Πόσο μάλλον όταν αυτή προσπαθεί να σε πείσει ότι μπορείς να πετύχεις κάποια πράγματα, χρησιμοποιώντας ρεαλιστικά επιχειρήματα».

Η 27χρονη δρομέας θα πραγματοποιήσει τον επόμενο αγώνα της στις 18 Φεβρουαρίου, στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα και στη συνέχεια θα τρέξει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Μεγάλος στόχος της χειμερινής σεζόν είναι το Παγκόσμιο της Κωνσταντινούπολης. «Από την αρχή της σεζόν είχα ως στόχο το όριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες (2.01.30). Πλέον βλέπω ότι αυτός ο χρόνος δεν θα αργήσει να έρθει. Πιστεύω ότι στις διοργανώσεις που θα ακολουθήσουν θα σημειώσω ακόμα καλύτερες επιδόσεις. Φυσικά ελπίζω σε μία καλή παρουσία στην Κωνσταντινούπολη», κατέληξε.

Keywords
Τυχαία Θέματα