Φιλική νίκη με Καρπουζά στο Μετς

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 2-1 σετ της Φιλίας Ηλιούπολης σε φιλική αναμέτρηση στο Μετς χωρίς της Μυλωνά-Χατζηνικολάου και με την Άννα Καρπουζά να παίρνει βασική θέση έπειτα από τον τραυματισμό της Ιχτιάρη, που την Πέμπτη (3/11) μπαίνει στο χειρουργείο.

Με τις Ξανθή Μυλωνά αλλά και Μαρία Χατζηνικολάου να βρίσκονται στην προετοιμασία της Εθνικής Γυναικών για το προολυμπιακό τουρνουά,

ο Σπύρος Χουντουμάδης έδωσε χρόνο συμμετοχής σε αθλήτριες από τις ακαδημίες αλλά και τις βασικές του αθλήτριες σε μια προσπάθεια να διατηρηθεί η ομάδα σε επίπεδο όσο το δυνατό πιο... αγωνιστικό.

Η «έκπληξη» του φιλικού ήταν η συμμετοχή της Άγκη Μπάμπουλη (βοηθού προπονητή) που φόρεσε ξανά επιγονατίδες και αγωνίστηκε ως λίμπερο, δίνοντας πολύτιμες κατευθύνσεις στις «πράσινες» και βοηθώντας το «τριφύλλι» ένεκα της απουσίας της Μυλωνά.Εγχείρηση αύριο για την ΙχτιάρηΗ Ελένη Ιχτιάρη που υπέστη ρήξη χιαστών θα χειρουργηθεί την Πέμπτη (3/11)και θα μείνει για τους επόμενους 5-6 μήνες εκτός αγωνιστικής δράσης.

Η «πράσινη» είναι πολύ στεναχωρημένη με την εξέλιξη αυτή αλλά από τον Παναθηναϊκό την στηρίζουν όλοι και θα την βοηθήσουν με κάθε τρόπο να επιστρέψει το συντομότερο δυνατό ακόμα και αν αυτό σημαίνει τη… νέα σεζόν!

Τα σετ: 25-19, 25-22, 24-26

Σύνθεση ΠΑΟ: Φερέιρα, Νιέβα, Γιουράνι, Καρπουζά, Τσατσούρη, Κωνστανίνου, Γεωργίου (λ)/Μπάμπουλη (λ), Χριστοδούλου, Κουτσιβίτη

Keywords
Τυχαία Θέματα