Φιλική «τεσσάρα» ΟΦΗ με... σόου Μάντζιου!

20:47 5/5/2012 - Πηγή: OnSports

Την ευκαιρία να… ξεμουδιάσουν από τις προπονήσεις είχαν το Σάββατο (5/5) το απόγευμα οι παίκτες του ΟΦΗ στο φιλικό με τον Ατσαλένιο, με τους «ασπρόμαυρους» να παίρνουν τη νίκη με 4-0.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για το «συγκρότημα» του Νίκου Αναστόπουλου ήταν ο Βαγγέλης Μάντζιος, ο οποίος πέτυχε χατ-τρικ, ενώ το τέταρτο πέτυχε ο Στέργιος Χατζηκοσμάς που δοκιμάζεται από τους Κρητικούς.

Το φιλικό έγινε στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο και ήταν διάρκειας δύο 35λεπτων. Το σκορ άνοιξε στο 18’ ο Μάντζιος με διπλή προσπάθεια

και δύο λεπρά αργότερα, ο Έλληνας επιθετικός, έπειτα από συνεργασία με τον Πίτσο, διπλασίασε τα τέρματά του και του ΟΦΗ. Μάλιστα, στο 31’ πέτυχε το ομορφότερο τέρμα της αναμέτρησης, όταν πήρε την μπαλιά από τον Βερόν, πέρασε την μπάλα πάνω από τον Συνάνη και σε κενή εστία πλάσαρε για το 3-0. Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Χατζηκοσμάς με δυνατό σουτ στις καθυστερήσεις.

ΟΦΗ: Σαχσανίδης, Γαλανόπουλος (36’ Μονιάκης), Βάντο, Πίτσος, Σόουζα, Βερόν (36’ Νύκταρης), Μποντόρ (36’ Κάλαϊτζίτς), Ουκάρ (36’ Χατζηκοσμάς), Ζορμπάς, Σίσιτς, Μάντζιος.

Ατσαλένιος: Συνάνης (36’ Μακαρώνας), Βρεττός, Λεπιδάκης (36’ Φραγκιαδάκης), Αραβιάκης (36’ Πετράκης), Γ.Ν. Γιακουμάκης, Ανυφαντάκης (36’ Βενιανάκης), Τριχάκης (36’ Καινουργιάκης), Π. Γιακουμάκης, Μιχελακάκης (48’ Φανουράκης), Συσκάκης (36’ Γαργάλης), Γ.Μ. Γιακουμάκης (48’ Χαρμπής).

Keywords
Τυχαία Θέματα