Φιλικό στη μνήμη του Χαριάτη

Φιλικό παιχνίδι της Ζακύνθου με την Παναχαϊκή στη μνήμη του Χρήστου Χαριάτη θα διεξαχθεί την Πέμπτη (29/12) στο Δημοτικό Στάδιο του νησιού.

Αν και η πατρινή ομάδα είχε προγραμματίσει φιλική αναμέτρηση με τον Πανηλειακό, προτίμησε να διαφοροποιήσει το πρόγραμμά της (σ.σ.: το φιλικό αναμένεται να ξεκινήσει στις 15.00 ή στις 16.00, μια και δεν έχει φιξαριστεί ακόμη η ώρα), προκειμένου να τιμήσει τον παίκτη των νησιωτών.

Άλλωστε, ο χαμός του Χρήστου Χαριάτη έχει συγκλονίσει

τον Αλέξη Κούγια, ο οποίος γνώριζε πολύ καλά τον παίκτη. Τον είχε ξεχωρίσει σε ένα φιλικό παιχνίδι της Ζακύνθου με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ως τότε πρόεδρος της ομάδας της Ηπείρου, τον «φώναξε» στα Γιάννινα και ο παίκτης ξεκίνησε προετοιμασία.

Ωστόσο, το υπεράριθμο ρόστερ δεν του επέτρεψε να τον κρατήσουν στον ΠΑΣ, αφού τότε η ομάδα, που αγωνιζόταν στη Βʼ Εθνική, θα έκανε πρωταθλητισμό. Έτσι, τον παραχώρησε δανεικό στη Ζάκυνθο.

Ο μεγαλομέτοχος των Πατρινών σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα ioniansports.gr εμφανίστηκε συγκλονισμένος από τον άδικο χαμό του Χρήστου Χαριάτη και ανήμπορος να το πιστέψει:

«Δεν το πιστεύω αυτό το πράγμα. Δε μπορεί να είναι αλήθεια. Η ζωή δεν είναι δίκαιη. Ο Χρηστάκης που τον έβλεπα και τον θαύμαζα, που τον πίστευα και περίμενα μια μέρα να με δικαιώσει και να παίξει σε μεγάλη κατηγορία δεν είναι στη ζωή;

Δεν μπορεί να είναι αλήθεια. Ξέρετε τι χαρακτήρα είχε; Πολύ ξεχωριστό παιδί.
Με το Ρουφ πήγε καλά έτσι δεν είναι; Φέτος θα ήταν η χρονιά του με τη Ζάκυνθο. Τον παρακολουθούσα, πίστευα ότι θα με δικαιώσει, γιατί τον είχα ξεχωρίσει από τότε που ήμουν στα Γιάννινα. Πείτε μου ρε παιδιά πως είναι ψέμα. Δεν ξέρω τι να πω ειλικρινά.

Με συνέτριψε το γεγονός αυτό. Μέσα απ' την καρδιά μου αν και τα λόγια τέτοιες ώρες δεν έχουν νόημα και αξία θέλω να πω κουράγιο στην οικογένειά του και στους φίλους του. Κουράγιο στη Ζάκυνθο που θρηνεί ολόκληρη, κουράγιο στην ομάδα που δύσκολα θα συνέλθει από το σοκ. Σας παρακαλώ πείτε μου πως είναι ψέμα».

Keywords
Τυχαία Θέματα