Φινάλε με ντέρμπι κορυφής!

Ηρακλής και Ολυμπιακός θα τεθούν αντιμέτωποι αύριο στις 7 μ.μ. στο κλειστό της Μίκρας, την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας στη Volleyleague * Ο αγώνας θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τo Novasports.

«Πάνοπλος» αναμένεται να παραταχθεί στον αυριανό (23/3) αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό, ο Ηρακλής

στο φινάλε της Volleyleague. Ντεσπέιν, Μποζίδης και Στεφάνου ξεπέρασαν τις ενοχλήσεις που είχαν και ο «γηραιός» θα επιδιώξει τη νίκη προκειμένου να διατηρήσει την πρώτη θέση και το πλεονέκτημα της έδρας στις επικείμενες αναμετρήσεις με τον Φοίνικα Σύρου για την α' φάση των play offs.

Δεν ισχύει ωστόσο, το ίδιο και με τον Ολυμπιακό, αφού ο Γιάννης Καλμαζίδης δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τραυματία Φιλίποφ και τους Κοκκινάκη και Σωτηρίου που είναι άρρωστοι.

«Είναι ένα παιχνίδι που μπορεί βαθμολογικά να μην έχει ιδιαίτερη σημασία, αλλά έχει όλα τα άλλα... ενδιαφέροντα που μπορεί να έχει ένα τέτοιο ματς. Είναι ένα παιχνίδι γοήτρου και ηθικού, ένας ματς ψυχολογίας και ανταγωνιστικότητας κι ένας αγώνας κόντρα σε ένα σκληρό αντίπαλο. Μέσα από αυτή την αναμέτρηση θα γίνει ένας επαναπροσδιορισμός των δύο ομάδων μετά τις υποχρεώσεις που είχαμε στο Κύπελλο. Με άλλα λόγια είναι ένα πραγματικό ντέρμπι, στο οποίο δεν μετράνε οι απουσίες κι είναι κυρίως ένα παιχνίδι των παικτών, όπου θα μετρήσει η θέληση τους για νίκη», δήλωσε ο προπονητής του Ηρακλή, Σωτήρης Δρίκος.

Από την πλευρά των «ερυθρολεύκων» ο Γιάννης Καλμαζίδης, είπε: «Παρ' όλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε με τραυματισμούς και με ιώσεις θα προσπαθήσουμε να παίξουμε όσο πιο καλά μπορούμε και θα παλέψουμε για να διεκδικήσουμε τη νίκη».

Keywords
Τυχαία Θέματα