Φλώρος: «Να δούμε το κομμάτι της Εθνικής ξεχωριστά»

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, Τάκης Φλώρος δεν στάθηκε στην ήττα από τις «τουλίπες» αλλά στην επόμενη μέρα για την Εθνική ομάδα που φαντάζει ολοένα και πιο δυσοίωνη.

«Η δυναμική που έχει η Ολλανδία δεν μας επέτρεψε να μπούμε στο παιχνίδι όπως θα θέλαμε» ήταν το πρώτο σχόλιο του Έλληνα προπονητή και συνέχισε: «Για να πλησιάσεις μια χώρα σαν την Ολλανδία παίζουν ρόλο πολλοί παράμετροι. Οι παίκτριες της Ολλανδίας είναι επαγγελματίες αθλήτριες, με διαιτολόγους, με γυμναστές, με φυσιοθεραπευτές, παίζουν στο εξωτερικό και έχουν ένα μπάτζετ πολύ υψηλό. Όλα αυτά φάνηκαν στο γήπεδο».

Τέλος, δίνοντας μια εικόνα για την επόμενη μέρα προκειμένου κάποια στιγμή στο μέλλον η Εθνική να μπει σε τροχιά επιτυχιών είπε: «Εμείς αν δεν δούμε το κομμάτι της Εθνικής ομάδας κάπως ξεχωριστά, γιατί κάθε χρόνο από εδώ και πέρα έχω την αίσθηση ότι το ελληνικό πρωτάθλημα θα κατεβαίνει ένα επίπεδο, νομίζω πως θα έχουμε μεγάλα προβλήματα. Γιατί μην ξεχνάμε ότι το ελληνικό πρωτάθλημα και η Εθνική ομάδα πάνε μαζί. Πρέπει να παράγεις, να αναπτύσσεις κοπέλες και η Εθνική ομάδα να λειτουργεί με περισσότερο χρόνο».

Να σημειωθεί, επίσης, ότι ο Τάκης Φλώρος έδειξε προβληματισμένος με την αγωνιστική κατάσταση των Εύα Χαντάβα και Μαρία Νομικού που, ως γνωστόν, αγωνίζονται στην Ιταλία.

Keywords
Τυχαία Θέματα