Φουστέρ: «Κίνητρο για εμάς ο... Βαλβέρδε»

Ο μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού, Νταβίντ Φουστέρ, τόνισε πως οι πρωταθλητές Ελλάδας είναι απόλυτα έτοιμοι για τον τελικό κόντρα στον Ατρόμητο, ενώ πρόσθεσε πως το γεγονός ότι είναι το τελευταίο παιχνίδι του Ερνέστο Βαλβέρδε στον πάγκο των Πειραιωτών, δίνει ένα επιπλέον κίνητρο.

«Θα είναι δύσκολο παιχνίδι καθώς

πρόκειται για τελικό. Θα είμαστε έτοιμοι για ένα τέτοιο παιχνίδι», δήλωσε ο Νταβίντ Φουστέρ στην Media Day του Ολυμπιακού πριν τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Ατρόμητο.

Για το γεγονός πως θα είναι το τελευταίο παιχνίδι του Ερνέστο Βαλβέρδε στον πάγκο του Ολυμπιακού: «Είναι πολύ σημαντικό για εκείνον να αποχαιρετήσει την ομάδα με έναν τίτλο και είμαστε έτοιμοι να πάρουμε το νταμπλ. Είναι ένα επιπλέον κίνητρο για εμάς».

Ο Ισπανός άσος ρωτήθηκε και για τον γεγονός πως η Μπαρτσελόνα και η Ρεάλ Μαδρίτης αποκλείστηκαν από την συνέχεια του Champions League, παρότι φαβορί: «Το ποδόσφαιρο κάθε μέρα μας δείχνει πως δεν υπάρχουν φαβορί. Είμαστε εδώ για να δώσουμε το 100% για να πάρουμε τον τίτλο»

Τέλος, για το γεγονός πως είναι η ευκαιρία του για να κατακτήσει το πρώτο του Κύπελλο: «Αν το καταφέρουμε θα είναι το πρώτο Κύπελλο μου και θα το γιορτάσουμε όπως πρέπει».

Keywords
Τυχαία Θέματα