Φρανκ Βόγκελ: «Σαν τους Ιντιανάπολις Κολτς»

Ο προπονητής των Ιντιάνα Πέισερς, Φρανκ Βόγκελ, θέλει να ακολουθήσει το παράδειγμα των Ιντιανάπολις Κολτς στο NFL και να δημιουργήσει μία ομάδα με συνεχόμενες παρουσίες υψηλού επιπέδου στα playoffs.

Ο νεαρός τεχνικός των εκπρόσωπων της Ιντιανάπολις δεν δίστασε να αναφερθεί στους συμπολίτες των Πέισερς μιλώντας για τους μελλοντικούς στόχους της ομάδας του. Μάλιστα αναφέρθηκε στην ανάγκη κάποιων προσθηκών στο ρόστερ κατά τη διάρκεια της τρέχουσας offseason:

«Νομίζω πως θα χτίσουμε κάτι καλό γύρω

από τους νεαρούς μας παίκτες. Κάπως έτσι δούλευαν για δέκα χρόνια οι Ιντιανάπολις Κολτς, οι οποίοι δεν έφτασαν σε διαδοχικά Super Bowls, αλλά παρέμειναν στην ελίτ του NFL. Κάναμε ένα μεγάλο βήμα και πλησιάσαμε πολύ ακόμα μεγαλύτερο. Θα ήθελα να συνεχίσω με ακριβώς την ίδια ομάδα, αλλά θεωρώ ότι χρειαζόμαστε κάποιες προσθήκες».

Σημειώνουμε πως οι Ντάρεν Κόλισον, Πολ Τζορτζ, Ντάνι Γκρέιντζερ, Τάιλερ Χάσμπροου και Ντέιβιντ Ουέστ έχουν ήδη συμβόλαιο για τη νέα σεζόν. Επίσης οι Ρόι Χίμπερτ και Τζορτζ Χιλ θα γίνουν restricted free agents, οπότε εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα παραμείνουν στο ρόστερ των Πέισερς.

Επίσης θα υπάρχει περιθώριο είκοσι εκατομμυρίων δολαρίων στο salary cap, το οποίο ενδέχεται να ευνοήσει τη μεταγραφή σημαντικού free agent. Πάντως μεγάλο μέρος του ποσού θα δοθεί στους Χίμπερτ και Χιλ, αν υπογραφούν άμεσα τα σχετικά συμβόλαια.

Πέρα από το αγωνιστικό τμήμα υπάρχει το ενδεχόμενο αποχώρησης του Λάρι Μπερντ από τη θέση του προέδρου. Ακόμα, ο Μπράιαν Σο «πολιορκείται» από τους Σάρλοτ Μπόμπκατς, ώστε να αναλάβει πρώτος προπονητής, οπότε ο Βόγκελ μπορεί να απολέσει τον σημαντικότερο βοηθό του.

Σε αυτούς τους ρυθμούς θα κυλήσει το καλοκαίρι των Πέισερς. Άλλωστε δύσκολα θα προχωρήσουν σε κάποια ανταλλαγή-βόμβα, αν εξαιρεθεί η σχετική προοπτική, η οποία αφορά τον Κόλισον.

Keywords
Τυχαία Θέματα