«Φταίει και η γυναίκα του Roger Clemens»

Συνεχίζεται η δίκη του Roger Clemens και άλλα νέα από τον «κόσμο» του μπέιζμπολ.

Δεν έχουν καταγραφεί ιδιαίτερες νομικές επιτυχίες σε βάρος του παλαίμαχου MLBer, που κατηγορείται για χρήση αντικανονικών ουσιών. Εν ολίγοις δεν έχει αποδειχθεί πως ο Clemens είπε ψέματα στην πρώτη δίκη. Πλέον οι κατήγοροι προσπάθησαν να αποδείξουν πως και η σύζυγός του κατέθεσε ψευδή στοιχεία στο δικαστήριο. Συγκεκριμένα θεωρείται πως η ίδια έκανε ενέσεις αντικανονικών ουσιών στον Clemens.

Τον Ιούλιο ο Chase Utley

Αρχές

Ιουλίου έχει προγραμματιστεί η επιστροφή του Chase Utley στα γήπεδα. Ο second baseman των Φιλαδέλφεια Φίλις μόλις ξεκίνησε αγώνες ζεστάματος σε θυγατρικό επίπεδο έχοντας ξεπεράσει τραυματισμό στο γόνατο.

Δεν ενδιαφέρεται πλέον ο Thomas Tull

Απέσυρε την προσφορά περί αγοράς των Σαν Ντιέγκο Πάντρες, ο Thomas Tull. O μεγιστάνας παραγωγός ταινιών δεν ενδιαφέρεται πλέον για το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών του συλλόγου. Ωστόσο παραμένουν τρεις υποψήφιοι επενδυτές και το σκηνικό αναμένεται να ξεκαθαρίσει τις επόμενες ημέρες.

Στο περιθώριο ο Brandon Morrow

Οι Τορόντο Μπλου Τζέις πρόσθεσαν τον pitcher, Brandon Morrow, στον 15ήμερο κατάλογο τραυματιών, καθώς δεν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις. Ταυτόχρονα προβιβάστηκε ο Yan Gomes, ώστε να καλύψει το κενό στο ρόστερ.

Την Παρασκευή ο Robertson

Ενεργοποιείται άμεσα ο closer/setup pitcher, David Robertson, από τους Νιου Γιορκ Γιάνκις. Άλλωστε έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του. Πλέον αναμένεται να μοιραστεί τις αρμοδιότητες του closer pitcher με τον Rafael Soriano.

Συμφωνία με #2

Τον 18χρονο outfielder, Byron Buxton, «δέσμευσαν» οι Μινεσότα Τουίνς. Πρόκειται για τη δεύτερη επιλογή του φετινού ντραφτ. To συμβόλαιο προβλέπει πριμ υπογραφής έξι εκατομμυρίων δολαρίων, ενώ ο πρώτος του ντραφτ, Carlos Correa, είχε πάρει 4.2 από τους Χιούστον Άστρος!

Επιστρέφει ο Franklin Gutierrez

Οι Σιάτλ Μάρινερς επανέφεραν τον center fielder, Franklin Gutierrez, στο βασικό τους ρόστερ. Θυμίζουμε πως βρισκόταν στον 15ήμερο κατάλογο τραυματιών. Επίσης οι Mike Carp (outfielder) και Stephen Pryor (reliever pitcher) προστέθηκαν στον κατάλογο τραυματιών, ενώ οι Blake Beavan (pitcher) και Alex Liddi (infielder) υποβιβάστηκαν στη δεύτερη ομάδα. Αντίθετα οι Casper Wells (outfielder) και Steve Delabar (pitcher) προωθήθηκαν στην πρώτη ομάδα.

Υποβιβάστηκε ο Cory Gearrin

Εξαντλήθηκε η υπομονή των Ατλάντα Μπρέιβς με τον Cory Gearrin, οπότε υποβίβασαν τον 26χρονο δεξιόχειρα pitcher. Παράλληλα προβιβάστηκε ο Anthony Varvaro, επίσης δεξιόχειρας reliever.

Καλύτερα ο Matusz

Την Παρασκευή θα αγωνιστεί ο αριστερόχειρας pitcher των Μπάλτιμορ Όριολς, Brian Matusz. Σήμερα, πάντως, ο Jake Arrieta θα πάρει την προγραμματισμένη του συμμετοχή.

Στο περιθώριο ο Matt LaPorta

Στη δεύτερη ομάδα των Κλίβελαντ Ίντιανς θα συνεχίσει ο infielder, Matt LaPorta. Το κενό του κάλυψε ο δεξιόχειρας reliever pitcher, Esmil Rogers.

Πέθανε ο Dave Boswell

Στα

Keywords
Τυχαία Θέματα