Φυτανίδης: «Διψάμε για την πρόκριση»

Αν και θα προτιμούσε τη νίκη, όπως άλλωστε είναι αυτονόητο, ο Σωκράτης Φυτανίδης δήλωσε ότι το 0-0 δεν είναι αρνητικό αποτέλεσμα για τον Ατρόμητο, καθώς το εκτός έδρας γκολ έχει... διπλή αξία.

Ο πρώην αμυντικός του Αστέρα και νυν του Ατρομήτου ανέφερε αρχικά στις δηλώσεις του ότι «σίγουρα το 0-0 δεν είναι το αποτέλεσμα που θέλαμε, ωστόσο δεν το βρίσκω κακό. Οταν αγωνίζεσαι εκτός έδρας, το ένα γκολ μετρά διπλά, οπότε θα πάμε στην Τρίπολη για να σκοράρουμε

και να πάρουμε το εισιτήριο για τον τελικό. Διψάμε για την πρόκριση, τη θέλουμε πολύ και θα παλέψουμε για να την πάρουμε».

Ο Φυτανίδης παραδέχθηκε ότι «στο δεύτερο ημίχρονο και ειδικά προς το τέλος, δεν είχαμε πολλές δυνάμεις. Δεν είναι εύκολο να παίζεις δύο φορές μέσα σε τρεις ημέρες. Και τώρα καλούμαστε να δώσουμε ένα ακόμα κρίσιμο παιχνίδι με την Ξάνθη. Πρέπει να ξεκουραστούμε, να πάρουμε τη νίκη που θα μας φέρει μια ανάσα από τα πλέι οφ, ώστε να επικεντρωθούμε στον επαναληπτικό».

Κλείνοντας, ο στόπερ των Περιστεριωτών τόνισε ότι όπως και σήμερα, έτσι και σε δύο εβδομάδες στην Τρίπολη, μεγάλο ρόλο στην έκβαση του αποτελέσματος θα παίξει η τακτική.

«Στα ματς Κυπέλλου είναι πολύ σημαντική η κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι ομάδες την εκάστοτε στιγμή. Ο Αστέρας έχει δημιουργήσει πλέον ένα πολύ δυνατό σύνολο και διαθέτει ποιοτικούς παίκτες. Ο επαναληπτικός θα είναι πολύ δύσκολος και νομίζω ότι η πρόκριση θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό στην τακτική που θα ακολουθήσει η κάθε ομάδα».

Keywords
Τυχαία Θέματα