Φυτανίδης: «Μόνο τυχαία δεν φτάσαμε εδώ»

Ο Ατρόμητος θα πρέπει να δείξει και τα επόμενα χρόνια πως βρίσκεται σε πορεία πρωταθλητισμού, σύμφωνα με τον Σωκράτη Φυτανίδη.

Ο Έλληνας αμυντικός της ομάδας του Περιστερίου, μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, μίλησε στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού για την φετινή πορεία των «κυανόλευκων», ενώ αναφέρθηκε και στο… μυστικό της επιτυχίας.

«Είναι κάτι που κυνηγούσαμε (σ.σ. η κατάκτηση της 3ης θέσης στα play offs). Έπρεπε να κερδίσουμε για πολλούς λόγους.

Παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε στο παιχνίδι καταφέραμε να κερδίσουμε τον αγώνα. Δεχθήκαμε πολύ πίεση στο δεύτερο ημίχρονο. Δείξαμε πως μόνο τυχαία δεν φτάσαμε εδώ», ήταν τα πρώτα λόγια του Σωκράτη Φυτανίδη.

Αναφορικά με το τέρμα που σημείωσε, τόνισε: «Είσαι χαρούμενος και δίνεις χαρά στους δικούς σου και τον κόσμο της ομάδας όταν καταφέρνεις να πετύχεις ένα γκολ. Το θετικό είναι πως κέρδισε η ομάδα και έδειξε πως δίκαια βρίσκεται εδώ και είμαι χαρούμενος που έχουμε πετύχει όλα αυτά».

Ερωτηθείς αν η φετινή χρονιά ήταν η πιο πετυχημένη για τους «κυανόλευκους», υποστήριξε: «Είναι πιο επιτυχημένη. Μπορεί να χάσαμε έναν τελικό Κυπέλλου Ελλάδας, αλλά δεν μας… έριξε και καταφέραμε να τερματίσουμε στην 3η θέση των play offs».

Για το αν ο Ατρόμητος έχει αλλάξει επίπεδο, ο Σωκράτης Φυτανίδης δήλωσε: «Αυτό θα φανεί στη διάρκεια. Αυτό είναι προμήνυμα πως η ομάδα βρίσκεται σε καλή πορεία. Για να έχει συνέχεια αυτό, θα πρέπει να το αποδείξουμε και τα επόμενα χρόνια και η ομάδα πρέπει να έχει όνειρα και φιλοδοξίες».

Όσον αφορά στο μυστικό της φετινής πορείας του «συγκροτήματος» του Περιστερίου, δήλωσε: «Το μυστικό είναι η δουλειά ου έχει γίνει από την αρχή της προετοιμασίας. Δουλεύαμε χωρίς προβλήματα, κάτι που είναι σημαντικό αν αναλογιστούμε τα προβλήματα που υπάρχουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Εμείς δεν είχαμε πρόβλημα και σκεφτόμασταν μόνο την προπόνηση και τον αγώνα της εβδομάδα. Αυτό είναι κλειδί για μια ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό».

Keywords
Τυχαία Θέματα