«Γαλλία, Ολλανδία, Βραζιλία ή μήπως Ελλάδα;»

Αυτήν την περίοδο δεν πρέπει να υπάρχει μικρός λάτρης της στρογγυλής θεάς που να μην ασχολείται μαζί της! Η έναρξη του Euro, που πλησιάζει, καθώς και η νέα συλλογή της PANINI, σε συνδυασμό με το 1ο PANINI CUP, ανεβάζουν το «ποδοσφαιρικό» θερμόμετρο στα ύψη!

Η Panini, η γνωστή εταιρία με τα albums και τα αυτοκόλλητα των ποδοσφαιριστών, αγαπημένη όλων των μικρών , αλλά και μεγάλων οπαδών των συλλογών και του ποδοσφαίρου

(και με την εγγύηση ότι όλες οι συλλογές της Panini, συμπληρώνονται πάντα, χωρίς να υπάρχουν σπάνια νούμερα) προσφέρει τρία μαγικά σαββατοκύριακα σε μικρούς ποδοσφαιριστές ηλικίας 6 ως 14 ετών στα οποία διαγωνίζονται με τις ομάδες τους για το ποια θα κατακτήσει το ...παγκόσμιο τρόπαιο!

Τα χρώματα της Αγγλίας, της Βραζιλίας, της Γαλλίας, της Ολλανδίας, της Ελλάδας και πολλά άλλα πλημμυρίζουν τα γήπεδα και μοναδικός στόχος γίνεται η διασκέδαση και φυσικά η κατάκτηση του τροπαίου! Το 1ο ολοκληρώθηκε και τώρα απομένουν τα άλλα 2 (2-3/6 & 9-10/6)! Οι νικήτριες ομάδες εκτός των κυπέλων και μεταλίων που τους απονέμονται παίρνουν και από ένα πλήρες άλμπουμ της νέας συλλογής EURO2012.H Panini είναι η μοναδική εταιρία που έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα από την UEFA, για τις συλλογή EURO 2012.Επίσης, κατά την διάρκεια του τουρνουά διανεμήθηκαν αλμπουμ Panini Euro 2012 και αυτοκόλλητα, δίνοντας την έναρξη της νέας συλλογής!

Keywords
Τυχαία Θέματα