Γάμος ή διαζύγιο για JLo και Casper Smart

Εδώ και καιρό οι φήμες που θέλουν την Jennifer Lopez να ετοιμάζει grande γάμο με το νέο αγαπημένο παιχνίδι της, συγγνώμη, αγόρι της, Casper Smart, γίνονται όλο και περισσότερες, με τελευταία αυτή που δημοσίευσε πρόσφατα το US Weekly, η οποία δεν μιλά μόνο για γάμο αλλά και για την επιθυμία της Lopez να αποκτήσει παιδί μαζί του, παρά τα 42 της χρόνια.

«Η Jennifer

λέει στους φίλους της πως θέλει να παντρευτεί τον Casper και δεν μπορεί να περιμένει», λένε πηγές στο περιοδικό, προσθέτοντας πως η JLo περιμένει να βγει το διαζύγιο της με τον Marc Anthony για να προχωρήσει στον γάμο με τον Smart αλλά και για να κάνει ένα ακόμα παιδί. «Ειλικρινά μιλώντας, δεν έχει και πολύ χρόνο ακόμα μπροστά της (για να γίνει ξανά μητέρα¬). Δεν πρόκειται όμως μόνο για το παιδί. Είναι σίγουρη πως θέλει να μείνει για πάντα μαζί με τον Casper. Είναι όλα όσα δεν ήταν ο Marc, την υποστηρίζει, της φέρεται σαν βασίλισσα, την αφήνει να έχει τον έλεγχο στα πάντα, της είναι απόλυτα αφοσιωμένος και την κάνει να νιώθει νέα», λένε οι κοντινοί της άνθρωποι.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr στο θέμα: «Γιατί ο επικείμενος γάμος της JLo με τον Casper Smart θα καταλήξει σε διαζύγιο-express».

Keywords
Τυχαία Θέματα