Γέφτοβιτς: «Έμπειρη και γνωστή ομάδα το Ρουφ»

20:32 9/3/2012 - Πηγή: OnSports

Την προσοχή τους στο ματς με αντίπαλο τον ΠΑΟ Ρουφ ζήτησε από τους παίκτες της Ζακύνθου ο Ζόραν Γέφτοβιτς εν όψει του κυριακάτικου (11/03) μεταξύ τους ματς στο Μαχαιράδο.

Ο τεχνικός των νησιωτών τόνισε ότι ο αντίπαλος είναι έμπειρος και πως η Ζάκυνθος πρέπει να προσπαθήσει πολύ για να φτάσει στη νίκη. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην ιστοσελίδα ioniansports ο Ζόραν Γέφτοβιτς:

«Είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι αυτό

με τον ΠΑΟ Ρουφ. Μια ομάδα γνωστή και έμπειρη. Μια ομάδα που δεν έχει δεχθεί σε κάποιο ματς πάνω από ένα γκολ (εκτός αυτό του πρώτου γύρου με τη Ζάκυνθο όπου δέχθηκε δύο) και μια ομάδα που μόνο σε ένα ματς δεν έχει σκοράρει.

Η Ζάκυνθος είναι υποχρεωμένη να τα δώσει όλα για τη νίκη. Δεν έχουμε κι εμείς περιθώρια, ούτε υπάρχει για εμάς άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης.

Έχουμε καλή ψυχολογία, παρά τα προβλήματα και ελπίζουμε να παρουσιαστούμε δυνατοί. Επαναλαμβάνω ο αντίπαλος είναι πολύ καλός και έμπειρος και εμείς θα πρέπει να προσπαθήσουμε πολύ για να πάρουμε τη νίκη. Θέλουμε τη βοήθεια του κόσμου, που για τα παιδιά είναι βασικός συντελεστής στις επιτυχίες τους».

Στα ευχάριστα για τον Σέρβο τεχνικό είναι οι επιστροφές των Στρατομήτρου, Σαμαρά, Πέττα, οι οποίοι ξεπέρασαν την ίωση που τους ταλαιπώρησε,αφού προπονήθηκαν και έθεσαν εαυτούς στη διάθεση του προπονητή τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα