Γεωργακόπουλος: «Να μείνει ο Τσιώλης»

13:23 1/5/2012 - Πηγή: OnSports

Υπέρ της παραμονής του Σάκη Τσιώλη στην τεχνική ηγεσία του Αστέρα Τρίπολης τάχθηκε ο Γιώργος Γεωργακόπουλος.

Ο νεαρός τερματοφύλακας της ομάδας της Αρκαδίας σε συνέντευξή του στην Δημοτική Ραδιοφωνία της Τρίπολης τόνισε πως θα ήταν καλό να παραμείνει ο Έλληνας προπονητής, ο οποίος μπορεί να ανεβάσει επίπεδο τον Αστέρα, ενώ μίλησε για τις φιλοδοξίες του και τις σκέψεις του για το εξωτερικό.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Γιώργου Γεωργακόπουλου:

Πως νιώθεις που μία μέρα μετά τον σοβαρό τραυματισμό που είχες στο παιχνίδι με τον Παναρκαδικο, έκανες το ντεμπούτο στην

Super League με την ομάδα του Αστέρα;

«Είναι ένα από τα παιχνίδια που παίζει η μοίρα. Κατά πρώτον για μένα ήταν ένα όνειρο ζωής πόσο μάλλον όταν γίνεται με την ομάδα που έχεις ξεκινήσει από μικρός, στην ομάδα της πόλης σου, να παίζεις μπροστά σε γονείς, φίλους».

Πίστευες όταν είχες τον τραυματισμό ότι κάποια στιγμή, η μοίρα θα γυρίσει και ανάποδα…

«Όλα είναι μέσα στο παιχνίδι (γέλια). Και βέβαια το πίστευα, γιατί το ξεπέρασα, με βοήθησαν όλοι οι γιατροί της ομάδας, οι γονείς μου, οι φίλοι και θεώρησα ότι μπορούσα να συνεχίσω».

Από το ντεμπούτο σου φαντάζομαι ότι έμεινες ικανοποιημένος, γιατί ο κόσμος έμεινε ικανοποιημένος…

«Ο κόσμος είναι ο κριτής... Για να το λέει ο κόσμος αυτό σημαίνει ότι κάτι έγινε καλά».

Ποια ήταν η συμβολή των ανθρώπων που ήταν κοντά σου και κυρίως του Τζέρι Ούγκεν;

«Ο Τζέρι είναι μεγάλος δάσκαλος. Πάνω από όλα είναι μεγάλος άνθρωπος. Γιατί πόσο καλή δουλειά να γίνει αν δεν υπάρχει καλή χημεία με όλους; Ο Τζέρι είναι 5 χρόνια στην ομάδα με όσους ανθρώπους έχει δουλέψει, έχουν βγει MVP, έχουν πάρει μεταγραφή, ότι και να πούμε είναι λίγο για τον Τζέρι. Όταν μια ομάδα έχει 2 και 3 τερματοφύλακες ετοιμοπόλεμους πάει να πει ότι κάτι γίνεται σωστά. Όλοι οι προπονητές με έχουν βοηθήσει πάρα πολύ, ο κ. Μαυρέας πέρσι που με ενέταξε σε αγωνιστικούς ρυθμούς, ο κ. Μαρκόπουλος με τον κ. Δράνη όταν ήμουν μικρός, στις μικτές τους κ. Κυριακόπουλο. Πάνω από όλα, η οικογένεια μου με βοηθούσε και με στήριζε πάντα… και πάνω από όλα βέβαια ο κ. Τσιώλης που με έβαλε να παίξω».

Ποια στοιχεία πήρες από τους τερματοφύλακες;

«Την χρονιά που σταμάτησα να παρακολουθώ τον Αστέρα από κοντά στις προπονήσεις ήταν ο Ντεγκρά. Κυρίως από τον Χακόμπο πήρα πράγματα, που έχει προτέρημα με τα πόδια. Προσπαθούσα να αντιγράψω τον Χακόμπο δηλαδή το βολέ, ο τρόπος που έβλεπε το παιχνίδι και όλα. Ο καθένας έχει τα δικά του στοιχεία, μπορώ να πω. Είναι το ίδιο με κάθε προπονητή. Ο καθένας βάζει κάτι διαφορετικό, ο Αμπάρης θυμάμαι σε πόσα παιχνίδια είχε να φάει γκολ, ο Αναστασόπουλος είχε κάτι το «ψαρωτικό». Δηλαδή πιστεύω ότι ο Αναστασόπουλος και ο Χακόμπο το είχαν πιο πολύ. Δηλαδή με την παρουσία τους σε τρόμαζαν».

Θεωρείς ότι ήρθε η ώρα να στηρίζεται ο Αστέρας σε δικά του παιδιά; Στο τελευταίο παιχνίδι εκτός από σένα έπαιξαν και άλλα δύο παιδιά και νομίζω ότι είναι μια καλή βάση για το μέλλον του Αστέρα…

«Ναι έτσι όπως έχει γί

Keywords
Τυχαία Θέματα