Για αλλοίωση αποτελέσματος κατηγορεί την Κούνεο ο Ηρακλής

Επιστολή διαμαρτυρίας του Ηρακλή προς την Κούνεο, την οποία κατηγορεί για αλλοίωση του Champions League.

Ο αποκλεισμός του Ηρακλή από τη φάση των «12» του Champions League προκάλεσε την αντίδραση των ανθρώπων της ομάδας, που έβαλαν στο

στόχαστρό τους την Κούνεο.

Με επιστολή διαμαρτυρίας προς την ιταλική ομάδα, την οποία κοινοποίησαν στη CEV, οι «κυανόλευκοι» κατηγορούν την Κούνεο και συγκεκριμένα τον προπονητή της (και πρώην τεχνικό του Ηρακλή) Φλάβιο Γκουλινέλι για εσκεμμένη ήττα από την Ουντερχάκινγκ, που πέρασε τελικά ως η τρίτη καλύτερη από τους ομίλους και αλλοίωση πρωταθλήματος.

Η επιστολή των Θεσσαλονικέων:
«Αγαπητοί κύριοι,
με λύπη μας παρακολουθήσαμε την εξέλιξη του τελευταίου εντός έδρας αγώνας σας για τη φάση των ομίλων του Champions League απέναντι στην Ουντερχάκινγκ. Η Κούνεο είναι μία από τις πιο δυνατές ομάδες στην Ιταλία και στην Ευρώπη με μεγάλη ιστορία.

Η ήττα από τη γερμανική ομάδα, που σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνεται στο μέγεθος της Κούνεο, είναι ακατανόητη.
Ο προπονητής σας, Φλάβιο Γκουλινέλι, που είναι γνωστός στη Θεσσαλονίκη για τη θητεία του στον Ηρακλή, αποφάσισε να μη χρησιμοποιήσει κανέναν από τους παίκτες-κλειδιά της Κούνεο, δίνοντας την ευκαιρία στην Ουντερχάκινγκ να κερδίσει το παιχνίδι.

Η αναμέτρηση δεν ήταν ιδιαίτερης σημασίας για την ομάδα σας, αλλά το ίδιο δεν ίσχυε για τους Γερμανούς, τον Ηρακλή και την Λιουμπλιάνα. Το αποτέλεσμα έπαιξε σημαντικό ρόλο στον καθορισμό της πρόκρισης της τρίτης καλύτερης ομάδας των ομίλων στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Πιστεύουμε ότι η εμφάνιση της Κούνεο με τους αναπληρωματικούς παίκτες, σε ένα παιχνίδι στο οποίο η νίκη ήταν μονόδρομος για την αντίπαλη ομάδα, φάνηκε σε όλους τους Ευρωπαίους φιλάθλους ως αλλοίωση του πρωταθλήματος.

Η Κούνεο αγωνίστηκε με όλους τους μεγάλους της παίκτες στα προηγούμενα παιχνίδια της, αλλά απέναντι στην Ουντερχάκινγκ το τελικό σκορ αλλοιώθηκε από τις αλλαγές του προπονητή σας.

Εμείς, ως ΔΣ του Ηρακλή, θα συνεχίσουμε να διαμαρτυρόμαστε, καθώς η αγάπη μας για το άθλημα απαιτεί από εμάς να το διαφημίζουμε στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση. Αυτό που καταφέραμε να κάνετε με τις ενέργειές σας είναι να το απαξιώσετε…».

Keywords
Τυχαία Θέματα