Για εγκατάλειψη κάνουν λόγο στο ΔΑΣΑΛ

21:21 7/1/2012 - Πηγή: OnSports

Ο ΔΑΣΑΛ ηττήθηκε στην έδρα του από τον πανίσχυρο Αθηναϊκό, αλλά αυτό που προβληματίζει τους ανθρώπους του είναι η εγκατάλειψή του.

Το συγκρότημα των Άνω Λιοσίων παρατάχθηκε στο σημερινό (07/01) αγώνα του χωρίς τις δύο ξένες του, Πλανέτα και Κένεντι, αλλά και τη Ζότοβα που έδινε σημαντικές λύσεις στη ρακέτα. Για την πρώτη, πάντως, υπάρχει πλάνο επιστροφής, καθώς της έχουν σταλθεί εισιτήρια με ημερομηνία άφιξής της στη χώρα μας την Τετάρτη 11/01, αν και προς το παρόν δεν θα πρέπει να θεωρείται

δεδομένο πως θα επανέλθει, μια και όλα στο ΔΑΣΑΛ βρίσκονται στον αέρα!

Εξάλλου, όπως αναφέρεται στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου: «Εδώ και ημέρες οι παράγοντες του συλλόγου έχουν εξαφανιστεί και δεν υπάρχει κανείς που να μπορεί να μας πει πώς θα πορευτεί η ομάδα. Η αλήθεια είναι πως αυτή τη στιγμή το σύλλογο ουσιαστικά αποτελούν οι αθλήτριες και το προπονητικό τιμ. Για το προσεχές μέλλον έχουν προκηρυχθεί εκλογές και στο παρασκήνιο γίνονται συναντήσεις, αλλά τα κορίτσια μας τις ημέρες αυτές είναι απελπιστικά μόνα τους.

Αφού ακούσαμε, μόλις πριν ένα μήνα, πως τα προβλήματα οικονομικά και διοικητικά θα λυθούν και η ομάδα θα πορευτεί με σταθερότητα, αυτό που διαπιστώνουμε στην πραγματικότητα είναι η εγκατάλειψη από όλους αυτούς που μας ζήτησαν να κάνουμε υπομονή και να βοηθήσουμε την ομάδα σε μια δύσκολη στιγμή. Εμείς είμαστε εδώ και δουλεύουμε καθημερινά χωρίς καμία απολύτως υποστήριξη οικονομική ή ηθική.

Οι εβδομάδες που θα ακολουθήσουν είναι εξαιρετικά κρίσιμες για μια ομάδα που έως τώρα έχει κάνει μεγάλες αγωνιστικές υπερβάσεις. Σε μια ομάδα που διαθέτει ένα εξαιρετικό υλικό με μέλλον και προοπτική και που κανονικά θα έπρεπε να κλυδωνίζεται ελάχιστα στην τρικυμία της οικονομικής κρίσης, αφού βασίζεται στα δικά της παιδιά και έχει χαμηλότατο κόστος. Περιμένουμε από το όποιο συμβούλιο βγει από τις εκλογές που θα γίνουν να σεβαστεί τις συμφωνίες που έχουν γίνει και να μας υποστηρίξει με έργα. Ειδικά τώρα που οι υποχρεώσεις για το υπάρχον υλικό είναι ελάχιστες».

Keywords
Τυχαία Θέματα