Για την Ελλάδα ρε γαμ….!

Τα «χρυσά» κορίτσια της Σαγκάης, θα προσπαθήσουν στο σημερινό τελικό (5 μ.μ., ΕΤ- 1/Onsports) με αντίπαλο την Ιταλία, να σηκώσουν την ελληνική σημαία και πάλι στον πιο ψηλό ιστό.

Τα κορίτσια της ελληνικής ομάδας πόλο γράφουν τη δική τους ιστορία. Μετά την συμμετοχή τους στον τελικό του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στο Ζάγκρεμπ το 2010 και σε αυτόν του Παγκοσμίου πρωταθλήματος στη Σαγκάη το 2011, θα είναι παρούσες για τρίτη συνεχόμενη φορά σε τελικό μεγάλης διοργάνωσης.

Στις 5 το απόγευμα θα τεθούν αντιμέτωπες

με την Ιταλία, στον τελικό του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του Αϊντχόφεν, με στόχο την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου.

Στις δύσκολες ημέρες που περνά οικονομικά η χώρα και χωρίς τη στήριξη της Πολιτείας, τα 13 «χρυσά» κορίτσια του Γιώργου Μορφέση δεν σταματούν να μας κάνουν υπερήφανους.

Εξάλλου, όπως λένε και οι ίδιες: «αυτό το μετάλλιο είναι αφιερωμένο μόνο στους Έλληνες, στην χώρα μας και στην… πάρτη μας! Από υποσχέσεις της Πολιτείας πήξαμε».

Διαβάστε ακόμα:

Η παράδοση... είναι με την Ελλάδα

Η πολυνίκης αντίπαλος, ΙταλίαΈνας ακόμα τελικός για την ΕλλάδαΤο τηλεγράφημα του Μπιτσαξή στις Εθνικές ομάδες πόλοΛιόση: «Τι να γίνει Πρόεδρε;»Διαθεσόπουλος: «Παίξτε για εσάς»Δύο φορές στο πόντιουμ η ΑσημάκηΤο καλεντάρι των τελικών


Ας θυμηθούμε πώς έφτασαν τα κορίτσια μέχρι τον τελικό

Με το μέταλλο της Παγκόσμιας πρωταθλήτριας η ΕλλάδαΗ Ελλάδα «χρεοκόπησε» τη ΓερμανίαΤίποτα, τίποτα δεν σταματά τις ΠαγκόσμιεςΤα «χρυσά» κορίτσια του πόλο ξανά στον τελικό! (photos)


Διαβάστε όλες τις εξελίξεις στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που ολοκληρώνεται την Κυριακή στο Αϊντχόφεν στην κατηγορία: Ευρωπαϊκό 2012.

Το ρόστερ και όλα τα στοιχεία των διεθνών μας αλλά και του τεχνικού διδύμου, Γιώργου Μορφέση και Σάκη Κεχαγιά, θα τα βρείτε στην κατηγορία Onstats.
Keywords
Τυχαία Θέματα