Για την πρόκριση με Κύπρο η Ελλάδα

16:36 2/1/2012 - Πηγή: OnSports

Η Εθνική ομάδα χάντμπολ των ανδρών θα αντιμετωπίσει την Τετάρτη την Κύπρο στις 7 μ.μ. στη Μίκρα και ο αγώνας θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΤ-3.

Η ελληνική ομάδα την Τετάρτη στις 7 μ.μ. θα υποδεχθεί την Κύπρο για τα προκριματικά του Παγκοσμίου πρωταθλήματος, ενώ την Κυριακή θα αντιμετωπίσει στις 8 μ.μ. τη Βοσνία.

Οι δηλώσεις του Χρήστου Τσάτσου για το ματς, στο σάιτ της Ομοσπονδίας, είναι: «Έχουμε μπροστά μας

πολύ σημαντικά παιχνίδια. Τα πρώτα είναι με την Κύπρο, όπου πρέπει να είμαστε σοβαροί για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα, ώστε να πάμε έτοιμοι αγωνιστικά και ψυχολογικά να αντιμετωπίσουμε την Βοσνία που ίσως είναι ο κυριότερος αντίπαλος μας. Η ομάδα και οι προπονήσεις πάνε καλά. Ο καινούργιος προπονητής έχει περάσει μια άλλη φιλοσοφία στην ομάδα. Οι πιο παλιοί την ξέρουν και την βγάζουν στο γήπεδο, προσπαθούμε και εμείς οι νέοι να ακολουθήσουμε πάνω σε αυτό».

Για την καθιέρωση του στις κλήσεις της Εθνικής τα τελευταία χρόνια είπε: «Είναι τιμή για μένα που μεγαλώνω στην Εθνική ομάδα. Θέλω και εγώ με την σειρά μου να ανταπεξέλθω σε αυτή την διαδικασία και σιγά σιγά να καθιερωθώ».

Αναφερόμενος για την θέση όπου αγωνίζεται σχολίασε: «Όταν ξεκίνησα το χάντμπολ έπαιζα δεξί ίντερ, αλλά στον Θερμαϊκό αγωνίστηκα ως δεξιός εξτρέμ. Από τότε που πήγα στον Αερωπό Εδεσσας επέστρεψα στη θέση του ίντερ που μου αρέσει περισσότερο ομολογώ».

Keywords
Τυχαία Θέματα