Γιαννακός: «Ο Θεσπρωτός αξίζει να σωθεί»

Ο 23χρονος επιθετικός του Θεσπρωτού, Μιχάλης Γιαννακός, μίλησε σε τοπικό μέσο και αναφέρθηκε στο ερχόμενο παιχνίδι με την Κόνιτσα, τονίζοντας πως η ομάδα έχει ακόμα ελπίδες για σωτηρία.

Ο άσος του Θεσπρωτού με δηλώσεις του στο thesprotia-sports.gr υπογράμμισε πως δεν έχει τελειώσει ακόμα το θέμα του υποβιβασμού και πως με τη στήριξη του κόσμου η ομάδα διατηρεί ακόμα ελπίδες…

«Εννοείται έχει ελπίδες! Όσοι αγαπάνε την ομάδα να είναι δίπλα μας. Ο Θεσπρωτός είναι η ομάδα του νομού. Ό, τι και να γίνει ο Θεσπρωτός δε θα χαθεί.

Και απευθύνομαι σε όσους μας κρίνουν αρνητικά. Είμαστε ενωμένοι και δυνατοί. Θα τα δώσουμε όλα μέχρι τέλους! Γίνεται πολύ καλή δουλειά αυτές τις μέρες. Είμαστε μια γροθιά όλοι μεταξύ μας».

Για την αναμέτρηση της ερχόμενης Κυριακής (1/04) απέναντι στην Κόνιτσα ο Γιαννακός τόνισε πως ο Θεσπρωτός έχει δύσκολη αποστολή, αλλά εμφανίστηκε αισιόδοξος πως θα φέρει εις πέρας το στόχο του, που δεν είναι άλλος από την παραμονή…

«Το ματς της Κυριακή είναι ιδιαίτερα δύσκολο και πρέπει επιτέλους να δείξουμε σοβαρότητα και χαρακτήρα. Προετοιμαζόμαστε σκληρά όλη τη βδομάδα ώστε να είμαστε πανέτοιμοι για τη νίκη. Το σημαντικότερο γεγονός είναι ο όρκος που δώσαμε: πως δε θα εγκαταλείψουμε τη μάχη μέχρι την τελευταία αγωνιστική. Πιστεύω να χαμογελάσουμε στο τέλος. Ο Θεσπρωτός αξίζει να μείνει στην κατηγορία».

Keywords
Τυχαία Θέματα