Γιαννιάς & Μενιδιάτης παίζουν... μπάλα στο Onsports!

Γιώργος Γιαννιάς και Χρήστος Μενιδιάτης άνοιξαν τα καμαρίνια τους για χάρη του Onsports και μίλησαν για το αποψινό ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ...

Το ποδόσφαιρο είναι, πάνω και πριν απ’ όλα, διασκέδαση… Μ’ αυτό ως δεδομένο, λοιπόν, μία αναμέτρηση Ολυμπιακού

ΑΕΚ, όπως η αποψινή στο «Γ. Καραϊσκάκης», αποτελεί μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να διασκεδάσουν όλοι όσοι την παρακολουθήσουν.

Το Onsports πήγε ένα… βήμα πιο μπροστά! Ζήτησε τη γνώμη δύο ανθρώπων, οι οποίοι θεωρούνται από τους καλύτερους διασκεδαστές στις μέρες μας.

Ο Γιώργος Γιαννιάς και ο Χρήστος Μενιδιάτης φροντίζουν χρόνια τώρα να ξεσηκώνουν και να διασκεδάζουν τον κόσμο με τα τραγούδια τους, οι ίδιοι ωστόσο, αγαπούν το ποδόσφαιρο και μπορούν να διασκεδάζουν παρακολουθώντας τις αγαπημένες τους ομάδες. Τον Ολυμπιακό ο Γιώργος και την ΑΕΚ ο Χρήστος…

Οι δύο εξαιρετικοί καλλιτέχνες εμφανίζονται αυτή την εποχή στο «Frangelico» και το Onsports… εισέβαλε στα καμαρίνια τους προκειμένου να μάθει τι πιστεύουν για το μεγάλο ντέρμπι των «ερυθρόλευκων» με τον «δικέφαλο»…

Γιαννιάς: «Άνετη νίκη με 2-0…»

- - Γιώργο τι βλέπεις στο ντέρμπι;

«Κοίτα, η ΑΕΚ βρίσκεται σε άσχημη αγωνιστική, αλλά και ψυχολογική κατάσταση. Στο εσωτερικό της υπάρχουν πολλά προβλήματα κι όλα αυτά θεωρώ ότι θα φανούν στο γήπεδο κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός είναι κατασταλαγμένος, έχει πολύ δυνατή ομάδα, έτσι κι αλλιώς σαν γαύρος που είμαι δεν θα μπορούσα να πω και κάτι άλλο (σ.σ. γέλια), νομίζω λοιπόν ότι την έχουμε άνετα την ΑΕΚ!

Όσο για το σκορ, θα τολμήσω να κάνω πρόβλεψη και θα πω… 2-0 για τον Θρύλο!

Θα μπορούσε να είναι ακόμα ευρύτερη η νίκη του Ολυμπιακού, αλλά επειδή ακολουθεί μετά από λίγες μέρες το παιχνίδι για την Ευρώπη στη Ρωσία, πιστεύω ότι η ομάδα θα φροντίσει να «καθαρίσει» το ματς νωρίς και μετά θα κάνει συντήρηση δυνάμεων».

- - Ποιός παίκτη του Ολυμπιακού σ’ αρέσει περισσότερο;

«Είμαι θαυμαστής του Φετφατζίδη, μ’ αρέσει πολύ γιατί είναι μικρός, είναι Έλληνας, έχει το κάτι παραπάνω, είναι φαντεζί.

Αδυναμία μεγάλη έχω και στον Τοροσίδη, γιατί είναι σταθερή αξία, είναι μεγάλη κλάση και αρχηγός!..»


Μενιδιάτης: «Ας ελπίσουμε να μην

είναι… κατηφορικό το γήπεδο!»

- - Χρήστο, μπορεί η ΑΕΚ να πάρει αποτέλεσμα στο Καραϊσκάκη;

«Η αλήθεια είναι ότι το παιχνίδι είναι πολύ δύσκολο, η ΑΕΚ δεν είναι σε καλή κατάσταση… Βρίσκεται ίσως στην χειρότερη καμπή της ιστορίας της, έχει πολλά εσωτερικά προβλήματα και γι’ αυτό δεν είναι τόσο ανταγωνιστική, όσο θα έπρεπε και όσο θα θέλαμε εμείς οι οπαδοί της.

Βέβαια, τέτοιου είδους προβλήματα συσπειρώνουν κάποιες φορές τους παίκτες και δίνουν κάτι παραπάνω. Σίγουρα είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι μέσα στο Καραϊσκάκη, αλλά κανείς δεν ξέρει ποτέ στο ποδόσφαιρο… Αν τους πάει και λίγο το παιχνίδι, ίσως τα καταφέρουμε… Όπως και να ‘χει, το πρώτο εικοσάλεπτο είναι το πιο κρίσιμο… Αν το γήπεδο δεν είναι πολύ… κατηφ

Keywords
Τυχαία Θέματα