Γιασάρης αντί Κυρατζή στο Φοίνικα

Ο Γρηγόρης Γιασάρης ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Φοίνικα Λάρισας, μετά την παραίτηση -για προσωπικούς λόγους- του Αντώνη Κυρατζή.

Ο Λαρισαίος τεχνικός έδωσε τα χέρια με τους διοικούντες και αύριο (06/12) θα κάνει την πρώτη προπόνησή του με τους νέους παίκτες του. Στο κλειστό θα βρεθεί και ο απερχόμενος προπονητής, για να αποχαιρετήσει την τέως, πλέον, ομάδα του.

Η ανακοίνωση: «Ο Γρηγόρης Γιασάρης θα είναι ο νέος προπονητής του Φοίνικα μετά την παραίτηση του Αντώνη Κυρατζή. Ο Λαρισαίος

τεχνικός συμφώνησε με τη διοίκηση και αναλαμβάνει από αύριο (06/12) να οδηγήσει την ομάδα για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος. Ο Γρ. Γιασάρης υπήρξε παίκτης της Ολύμπιας Λάρισας και στη συνέχεια βοηθός προπονητή στην Ολύμπια, προπονητής στην ΑΕΛ, βοηθός προπονητή στη Γ.Σ. ΑΕΛ και προπονητής του Αίολου Τρικάλων τα τελευταία τρία χρόνια, με τον οποίο πανηγύρισε την άνοδο στη Β’ Εθνική. Η παρουσίαση του κ. Γιασάρη θα γίνει αύριο στις 6 μ.μ. στο κλειστό γυμναστήριο της Νεάπολης παρουσία της διοίκησης, αλλά και του απερχόμενου προπονητή κ. Κυρατζή, ο οποίος και θα αποχαιρετήσει τους παίκτες του».

Ο Φοίνικας Λάρισας εξέδωσε ανακοίνωση και για την αποχώρηση του Αντώνη Κυρατζή, ευχαριστώντας τον για όλα όσα πρόσφερε στην ομάδα: «Η διοίκηση και οι παίκτες του Φοίνικα ευχαριστούν τον κ. Κυρατζή για την άψογη στάση του καθ’ όλη τη διάρκεια της συνεργασίας, αλλά και κατά τη λύση της και του εύχονται επιτυχίες στη συνέχεια σε όλα τα επίπεδα, δηλώνοντας την εκτίμηση του συλλόγου στο πρόσωπό του».

Keywords
Τυχαία Θέματα