Γιάτσης: «Η νίκη ανήκει στους παίκτες και τον κόσμο»

23:16 2/3/2012 - Πηγή: OnSports

Στους παίκτες της ομάδας του, αλλά και στον κόσμο, αφιέρωσε ο προπονητής του Άρη τη νίκη επί του ΠΑΟΚ.

Στη δουλειά της ομάδας του τους 2,5 τελευταίους μήνες απέδωσε ο τεχνικός του Άρη, Γιώργος Γιάτσης, την επικράτηση απέναντι στον ΠΑΟΚ:

«Παίξαμε μετά από αρκετό καιρό πλήρεις και τα καταφέραμε. Η παραμονή μας είναι τελειωμένη υπόθεση πλέον, πήραμε μια μεγάλη νίκη κι αυτή η επιτυχία ανήκει στους παίκτες που έχουν δουλέψει πάρα πολύ τους 2.5 τελευταίους

μήνες. Πήραμε ένα μεγάλο ρίσκο, αλλά μαζέψαμε 14 βαθμούς στο β' γύρο και δικαιωθήκαμε. Κάθε νίκη του Άρη επί του ΠΑΟΚ ανήκει στον κόσμο του Άρη».

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Γιάννης Μέλκας, τόνισε: «Εμείς το κάναμε συγκλονιστικό το παιχνίδι, αφού ελέγχαμε το δ' σετ, αλλά έγινε αυτό που έλεγα όλη την εβδομάδα ότι πρέπει να είμαστε ήρεμοι και συγκεντρωμένοι. Δεν θέλω να σχολιάσω το τι έγινε στο τέλος, δεν θέλω να πω για τη διαιτησία, αφού εμείς φταίμε πρώτα απ' όλους που χάσαμε το τέταρτο σετ.

Δεν περίμενα ότι θα έπαιζαν οι Κυριακίδης, Ζέλιτς κι η αλήθεια είναι ότι ο πρώτος έκανε σπουδαίο παιχνίδι, αλλά εμείς δεν τους πιέσαμε στο σερβίς και του αφήσαμε να κάνουν το παιχνίδι τους. Πάντως για το δ' σετ δε δικαιολογείται σε τέτοια παιχνίδια αυτό που έγινε. Πρέπει να είσαι σε εγρήγορση από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο πόντο, όμως εμείς νομίζαμε ότι τελείωσε το σετ και το πληρώσαμε...»

Keywords
Τυχαία Θέματα