Γιορτή του έρωτα ή του ξενέρωτα;

Γεια χαρά σας onsporωμένοι και onsporωμένες μου. Την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου τη «εκμεταλλεύονται» και όλοι οι υπόλοιποι άντρες εκτός από εμάς τους Κωστάδες, καθώς η γιορτή δίνει σαφέστατη εντολή σε κάθε ωραία γυναίκα που γιορτάζει το Βαλεντίνο: Βάλε Ντίνο στη ζωή σου, στο δωμάτιό σου, στη φαντασίωσή σου όπου βολεύεσαι ρε κοπελιά. Βάλε Ντίνο λέει, Ούτε βάλε Μήτσο ούτε βάλε Μπάμπη, αλλά ντέφι να γίνει, οι καλοί παντού χωράνε…

Σήμερα ανήμερα Αγίου Βαλεντίνου, κανονικά δε θα έπρεπε να γιορτάζει και ο… αγαπούλας;


Την ημέρα λοιπόν του Αγίου Βαλεντίνου βρήκαν στον Παναθηναϊκό να κάνουν Δ.Σ. . Α, μια και το’ φερε η κουβέντα, μέχρι τώρα Δ.Σ σήμαινε «Δε Συμμετέχω». Πλέον έχω βεβαιωθεί ότι τα αρχικά Δ.Σ τον τελευταίο καιρό, σημαίνουν μόνο «Δώσε Σώσε»!


Γιατί έκαναν συμβούλιο του Αγίου Βαλεντίνου; Μπα δεν κατάλαβα; Γιατί τι έχει η γιορτή; Και οι Άραβες εξάλλου μέχρι τώρα τα 15 μύρια τα έβαζαν του Αγίου μπιπ μπιπ ανήμερα!


Την γιορτή του έρωτα το συμβούλιο. Μέχρι τώρα ήταν η γιορτή του ξενέρωτα, για τους οπαδούς των πρασίνων.


Στο πνεύμα της ημέρας των ερωτευμένων και η ΟΥΕΦΑ, που σε όσους έχουν χρέη το είπε ξεκάθαρα. Εκτός Ευρώπης και να πα’ να… αγαπηθείτε. Εντός συνόρων.


Δεν ξέρω αν στο Δ.Σ. του Παναθηναϊκού εκτόξευσαν βέλη ο ένας για τον άλλον. Κι αν ναι τα πήραν από τον Θεό του έρωτα; Και αυτός που θα βρει νέα βέλη; Στο ουράνιο… τόξο;


Άσχετο: Πώς λέγεται ο Θεός του έρωτα με το τόξο που έρχεται από τη Βοσνία; Βέλη-τς!


Στον ΠΑΟΚ υπήρχε μια ανησυχία γιατί ο Ντι Νατάλε έβαζε γκολ κουνώντας μόνο το δαχτυλάκι του. Ε, αυτό πήγε και χτύπησε και δεν παίζει. Ως γνωστόν το πότε θα τραυματιστείς είναι σαν το μεγάλο δάχτυλο του ποδιού σου. Δεν είναι στο… χέρι σου!


Πληροφορίες ότι η γουρλού νύφη του Ηρακλείου, θα ακολουθήσει την ομάδα στο Ούντινε ελέγχονται, Τι πάει να πει ποιος θα… πληρώσει τη νύφη; Η Ουντινέζε φυσικά!


Κατά τ’ άλλα, είδατε ο Κάρολ; Ο γέρος λένε πάει ή από πέσιμο ή από χέ..ιμο. Και όντως, ο Κάρολ έπεσε. Στη σωστή γωνία.


Ρε άμα σε θέλει η τύχη. Τρώει την κόκκινη το χαμένο παιδί του Γιάτσεκ, μπαίνει και βγάζει το πέναλτι ο Κάρολ. Τελικά είναι πολύ μεγάλη… Καρόλα η μπάλα!


Τι κοινό έχει το χάσιμο μιας παρθενιάς με την απόκρουση του Κάρολ; Χρειάστηκε απλά μια και μόνο… επαφή!


Ο Κάρολ, έκανε ότι και αρκετοί από τους επώνυμους στο πρόσφατο Dancing on ice. Βουτιά στον πάγο.


Άλλοι είπαν ότι έπεσε απλά για να σπάσει τον πάγο με τον Βαλβέρδε που μέχρι τώρα έβαζε βασικό τον Μέγιερι. Αφού είχε σπάσει τα μούτρα του με τον Κοστάντσο…


Μέσα στο γενικότερο κλίμα παραζάλης οι Ολυμπιακοί είναι ικανοί να πουν ότι έκανε τρομερή αλλαγή ο Βαλβέρδε και πήρε το ματς. Έβγαλε Μέγιερι και έβαλε Κάρολ!


Και δεν καταλάβαινα αυτήν την εμμονή των μέσων με τη θερμοκρασία. Μειώσεις δε μας κάνει η κυβέρνηση με την τρόικα; Μειώσεις και στις θερμοκρασίες λοιπόν.
Πληροφορίες μάλιστα λένε, ότι φέτος με εντολή της Τρό

Keywords
Τυχαία Θέματα