Γκαλιάνι: «Δεν άλλαξε κάτι»

Δεν φάνηκε ιδιαίτερα προβληματισμένος ο Αντριάνο Γκαλιάνι μετά την ήττα της Μίλαν από την Ίντερ, αφού όπως τόνισε η ομάδα του είναι ακόμα δεύτερη.

Ο Ιταλός αντιπρόεδρος των «ροσονέρι» τόνισε πως παρά το στραβοπάτημα της Μίλαν, που θα μπορούσε να σκαρφαλώσει στην κορυφή, η Ίντερ παραμένει πίσω από την ομάδα του.

«Ήταν ξεκάθαρο ότι όποια ομάδα σκοράρει θα κερδίσει το ματς. Είμαστε ακόμα πέντε βαθμούς μπροστά από την Ίντερ και μόλις ένα βαθμό πίσω από την πρωτοπόρο Γιουβέντους. Ανάμεσα στην Ίντερ (32 βαθμούς) και την Γιουβέντους (38 βαθμούς) υπάρχουν πέντε ομάδες»,

τόνισε αρχικά ο Γκαλιάνι.

«Είναι ουδέτερη η βαθμολογία και δείχνει ότι η Μίλαν είναι μπροστά από την Ίντερ και μένουν 20 αγωνιστικές. Ήταν ένα παιχνίδι το οποίο θα μπορούσε να είχαμε κερδίσει και να περάσουμε στην πρώτη θέση της κατάταξης αλλά δεν τα καταφέραμε.

Τα άλλα αποτελέσματα μας βοήθησαν να είμαστε μόλις ένα βαθμό πίσω από την Γιουβέντους. Οι τρεις πόντοι εναντίον της Ίντερ είναι όπως και οι τρεις απέναντι στη Νοβάρα και την Κάλιαρι», συμπλήρωσε με νόημα ο αντιπρόεδρος.

Keywords
Τυχαία Θέματα