«Γκέλα» για Σάλκε

18:38 4/2/2012 - Πηγή: OnSports

Δεν κατάφερε να επιστρέψει στην κορυφή η Σάλκε, η οποία έμεινε στο ισόπαλο 1-1 με τη Μάιντζ.

Την ευκαιρία να παραμείνει στην κορυφή του πρωταθλήματος Γερμανίας μαζί με τη Ντόρτμουντ, έχασε η Σάλκε στη «Φέλτινς Αρένα» όπου παραχώρησε ισοπαλία 1-1 στη Μάιντζ. Με τη συμπλήρωση ενός τετάρτου στο παιχνίδι, ο Ζιντάν άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους επιστρέφοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στην παλιά του ομάδα. Την ισοφάριση για τους γηπεδούχους, έκανε ο Ομπάσι στο 59’.

Σε ένα εντυπωσιακό παιχνίδι στην «Μπάι Αρένα» η Λεβερκούζεν παραχώρησε ισοπαλία

2-2 στην Στουτγκάρδη. Ο Κίσλινγκ στο 11’ άνοιξε το σκορ για τις «ασπιρίνες», ενώ ο Σίμπερ στο 23’ έφερε το παιχνίδι στα ίσια. Με την έναρξη της επανάληψης ο Ρόλφες με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έκανε το 2-1 για τους γηπεδούχους. Στο 63’ όμως ο Κάντλετς αποβλήθηκε για τους γηπεδούχους και έδωσε το δικαίωμα στους φιλοξενούμενους, να φτάσουν στην ισοφάριση με τέρμα του Χάρνικ στο 89’. Στο 91’ υπήρξε αποβολή και για τη Στουτγκάρδη, καθώς ο Μολινάρο δέχτηκε την κόκκινη κάρτα.

Η μοναδική ομάδα που βγήκε νικήτρια από τα παιχνίδια της Μπουντεσλίγκα, ήταν το Αννόβερο που πέρασε νικηφόρα με 1-0 από το Ολυμπιακό Στάδιο Βερολίνου, με τέρμα του Αμπντελάουε στο 68’.

Την ισοπαλία με 2-2 παραχώρησε η Χόφενχαϊμ στην Άουγκσμπουργκ και δεν κατάφερε να βρεθεί πιο κοντά στις θέσεις της Ευρώπης. Ο Μέλντερς στο 31’ άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους, ωστόσο η ισοφάριση ήταν άμεση από τον Μλάπα στο 38’. Η ανατροπή για τους γηπεδούχους ολοκληρώθηκε στο 51’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Σαλίχοβιτς. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε από τον Λάνγκαμπ στο 72’.

Τέλος, η αναμέτρηση της Βόλφσμπουργκ με την Γκλάντμπαχ στο «Βόλφσβαγκεν Αρένα» τελείωσε χωρίς τέρματα, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0 με τους φιλοξενούμενους να απομακρύνονται ακόμα περισσότερο από τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Δείτε το πρόγραμμα και τη βαθμολογία της Μπουντεσλίγκα.

Keywords
Τυχαία Θέματα