Γκιώνης: «Η Γαλλία μου ταιριάζει σε όλα»

18:28 6/5/2012 - Πηγή: OnSports

Για την επιτυχημένη παρουσία του στο γαλλικό πρωτάθλημα και την συμμετοχή του στον τελικό του Κυπέλλου Ευρωπαϊκής Ένωσης (E.T.T.U. Cup) μίλησε ο Παναγιώτης Γκιώνης.

Ξενιτεμένος από το 2001 (Γερμανία) και κάτοικος Γαλλίας από το 2003 ο Ελληνας διεθνής παίκτης του πινγκ πονγκ κάνει ένα κρας - τεστ Γερμανίας - Γαλλίας.

«Θα

ήθελα να δοκιμάσω μία χρονιά και στη Μπουντεσλίγκα, κάθε χρόνια έχω προτάσεις από εκεί, αλλά νομίζω ότι η Γαλλία μού ταιριάζει καλύτερα! Όχι μόνο σαν πρωτάθλημα, αλλά σε όλα!» ομολογεί ο Γκιώνης.

Αναφερόμενος στον τελικό με την Μπορούσια Ντίσελντορφ και την νίκη του επί του Μπάουμ είπε: «Πρώτα απ’ όλα θα πω ότι χτες ήταν μία γιορτή για τον σύλλογο και για τον κόσμο. Όλοι ξέραμε πόσο δύσκολο είναι να κερδίσουμε την πρωταθλήτρια Τσάμπιονς Λιγκ της προηγούμενης τριετίας, αλλά όλοι ήθελαν να ζήσουν αυτόν τον πολύ σημαντικό αγώνα κι επιπλέον να δουν για πρώτη φορά από κοντά τον Μπολ και την παρέα του. Είμαι πολύ χαρούμενος λοιπόν, που μέσα σε αυτό το εορταστικό κλίμα ήρθε η δική μου νίκη και ειδικά στην αρχή του αγώνα γιατί έτσι μεγάλωσε τον ενθουσιασμό. Για τον αγώνα με τον Μπάουμ θα πω απλά ότι έκανα, κατά τη γνώμη μου, ένα από τα καλύτερα παιχνίδια γενικώς στην καριέρα μου και σίγουρα ο κόσμος με βοήθησε πάρα πολύ. Η ατμόσφαιρα ήταν φανταστική και αυτό σίγουρα σε κάνει να τα δίνεις όλα. Όταν 3.000 φίλαθλοι φωνάζουν σε κάθε πόντο νομίζω ότι είναι φυσικό να βρεθείς σε έκσταση κάποια φορές».

Για τον αγώνα με τον Μπολ από τον οποίο έχασε: «Απέναντι στον Μπολ στάθηκα πολύ καλύτερα σε σχέση με άλλες φορές, όμως όλοι ξέρουμε ποιος είναι ο Μπολ. Μετά το 1ο σετ, το οποίο πήρα γιατί νομίζω ότι τον αιφνιδίασα λίγο, εμφανίστηκε αλάνθαστος και…δεν έχανε μπαλιά. Η ουσία σε γενικές γραμμές είναι ότι έγινε ένας πολύ όμορφος αγώνας, που κράτησε 2,5 ώρες και το απόλαυσαν 3.000 θεατές, οι οποίοι πιστεύω ότι έμειναν ικανοποιημένοι από αυτό που είδαν κι ας ηττήθηκε η ομάδα μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα