Γκόγκιτς: «Δεν είχαμε καθαρό μυαλό» (video)

Δυσαρεστημένος από την εικόνα των παικτών του εμφανίστηκε ο Σίνισα Γκόγκιτς.

Ο τεχνικός της ομάδας Κ20 του Ολυμπιακού, μετά την ήττα στο ντέρμπι με την αντίστοιχη ομάδα του Παναθηναϊκού, τόνισε πως οι «ερυθρόλευκοι» θα πρέπει στη συνέχεια να μείνουν συγκεντρωμένοι στο τρόπο παιχνιδιού της ομάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σίνισα Γκόγκιτς:

Τι έλειπε σήμερα από τον

Ολυμπιακό;

«Πρώτα απ’ όλα έλειπε το καθαρό μυαλό. Τους τέσσερις μήνες που δουλεύουμε, προσπαθούμε να έχουμε ένα τρόπο παιχνιδιού και να έχουμε εμείς την κατοχή, να ελέγχουμε το παιχνίδι. Δυστυχώς, είχαμε πολύ άγχος και πίεση και ήθελαν να κερδίσουμε το παιχνίδι. Με το γρήγορο γκολ του Παναθηναϊκού, χάσαμε την συγκέντρωσή μας και δεν είχαμε καθαρό νου. Είχαμε μεγάλες αποστάσεις, δεν βγαίναμε πρώτοι στα μαρκαρίσματα. Και ο Παναθηναϊκός δίκαια κέρδισε, αφού έκανε καλό παιχνίδι».

Έπαιξε ρόλο στην απόδοση του Ολυμπιακού το γρήγορο γκολ του Παναθηναϊκού;

«Πριν ξεκινήσει το παιχνίδι τους είχα πει πως ακόμα και να «στραβώσει» κάτι και να προηγηθεί ο Παναθηναϊκός, εμείς πρέπει να έχουμε τον ίδιο τρόπο παιχνιδιού και να συνεχίσουμε με καθαρό μυαλό να παίξουμε με τον τρόπο που δουλεύουμε από την πρώτη μέρα. Δυστυχώς τα παιδιά ήταν βιαστικοί και είχαν πολλές λάθος πάσες, πολλές λανθασμένες ενέργειες, χάσαμε τις μονομαχίες και σίγουρα το γρήγορο γκολ βοήθησε για να έχουν τα παιδιά αρνητική απόδοση. Μόνο που αυτό πρέπει να αλλάξει. Είμαστε στην Ελλάδα, γνωρίζουμε τι σημαίνει το ντέρμπι μεταξύ του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού. Στα τελευταία έξι παιχνίδια είχαμε πέντε νίκες και μία ισοπαλία. Αυτό που νόμιζαν τα παιδιά, ότι θα έπαιρναν εύκολα τη νίκη, γιατί ο Παναθηναϊκός προερχόταν από δύο ήττες. Ο αγωνιστικός χώρος είναι η… απάντηση. Όλοι εκεί κρίνονται. Αυτό πρέπει να είναι καλό μάθημα για όλους μας για τη συνέχεια».

Σε λίγη ώρα αγωνίζεται η πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό. Είστε αισιόδοξος, ότι ο Ολυμπιακός με τον κόσμο του μπορεί να πάρει τη νίκη;

«Είναι ένα ντέρμπι. Και οι δύο ομάδες είναι σε καλή κατάσταση. Ο Ολυμπιακός παίζει σε «γεμάτο» Καραϊσκάκη και με τη βοήθεια του κόσμου μπορούμε να πάρουμε τη νίκη».

Ο κ. Ρότσα σε δηλώσεις του υποστήριξε πως το κλίμα του άρεσε πολύ και εύχεται πως μπορεί να το ανταποδώσει στο δεύτερο γύρο. Έχετε να κάνετε ένα σχόλιο;

«Πιστεύω ότι ήταν ήρεμα και έτσι όπως πρέπει να είναι. Ήταν ένα παιχνίδι με τις ομάδες Κ20. Εύχομαι και στους αγώνες των μεγάλων ομάδων να μπορούμε να μην έχουμε προβλήματα. Να φτάσουμε στο σημείο να πηγαίνουν και οπαδοί της άλλης ομάδας στο γήπεδο. Κάτι που συμβαίνει σε όλη την Ευρώπη».

Keywords
Τυχαία Θέματα