Γκορμπάτκοφ: «Να ανέβουμε στη βαθμολογία»

«Θέλω να βοηθήσω τον Παναθηναϊκό ώστε στο τέλος του δεύτερου γύρου να βρισκόμαστε ψηλότερα στη βαθμολογία», δήλωσε ο νέος διαγώνιος του Παναθηναϊκού.

Μετά την πρώτη του προπόνηση με τα πράσινα, ο Βούλγαρος διαγώνιος του Παναθηναϊκού, Αλεξάντερ Γκορμπάτκοφ, μίλησε για τη συμφωνία του με το «τριφύλλι» και τους άμεσους στόχους του:

«Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι και πάλι στην

Ελλάδα και πολύ περισσότερο που θα αγωνιστώ για τον Παναθηναϊκό. Γνωρίζω ότι είναι ο μεγαλύτερος Σύλλογος στην Ελλάδα. Προσωπικά είμαι σε καλή κατάσταση και θέλω να βοηθήσω τον Παναθηναϊκό ώστε στο τέλος του δεύτερου γύρου να βρισκόμαστε ψηλότερα στη βαθμολογία».

Γιοζεφάσκι: «Φεύγω σαν φίλος»

Στην προπόνηση του Παναθηναϊκού βρέθηκε και ο Τόμας Γιοζεφάσκι, ο οποίος αποχαιρέτησε τους μέχρι πρότινος συμπαίκτες του, το τεχνικό επιτελείο και τη διοίκηση.

Η κοινή λύση συνεργασίας θα κατατεθεί την Τετάρτη (11/1) στην ΕΣΑΠ ενώ ο Πολωνός στις τελευταίες του δηλώσεις, ανέφερε: «Είμαι στενοχωρημένος που φεύγω, αλλά φεύγω σαν φίλος και αυτό μετράει για μένα. Δουλέψαμε σκληρά, είχαμε άτυχα αποτελέσματα και είμαι σίγουρος ότι η συνέχεια θα είναι καλύτερη. Μακάρι να είχαν έρθει διαφορετικά τα πράγματα και μακάρι να ξαναέρθω στην Ελλάδα στο μέλλον».

Keywords
Τυχαία Θέματα