Γκορόγιας: «Σκοπιμότητα στον ορισμό με τον Αμπελωνιακό»

Ο Πρόεδρος του Βελουχίου Νίκος Γκορόγιας εξέφρασε τον προβληματισμό του για τον τρόπο με τον οποίο λαμβάνονται οι αποφάσεις στην ΕΠΟ.

Δήλωσε μάλιστα δυσαρεστημένος από τον Πρόεδρο της επιτροπής πρωταθλήματος Βαγγέλη Τοπολιάτη, σε συνέντευξή του στο evrytaniasport.blogspot.com, για τον ορισμό του ματς με τον Αμπελωνιακό. Αναλυτικά :

Ο Νίκος Γκορόγιας μας περιέγραψε αναλυτικά τα όσα συνέβησαν σήμερα Παρασκευή 17/2

: «Θέλω να εκφράσω την έντονη δυσαρέσκεια για το γεγονός ότι η επιτροπή πρωταθλήματος της Δ΄ Εθνικής και συγκεκριμένα ο Πρόεδρος της ο κ. Τοπολιάτης, ενώ την Παρασκευή το πρωί περίπου στις 11 η ώρα ενημερώθηκε από μέλος του συμβουλίου μας και συγκεκριμένα τον κ. Νικολάου για τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν στο γήπεδο της πόλης του Καρπενησίου που είναι και η έδρα μας και συγκεκριμένα για το ύψος του χιονιού που υπάρχει και έχει καλύψει όλο τον αγωνιστικό χώρο εδώ και 15 ημέρες σε συνδυασμό με τον παγετό που έχει σαν αποτέλεσμα να μην μπορεί η ομάδα να κάνει προπονήσεις , προχώρησε αμέσως μετά από 1,5 ώρα στον ορισμό του παιχνιδιού (Βελούχι-Αμπελωνιακός για τις 19/2) μετά από 3 μέρες και συγκεκριμένα την Τετάρτη 22/2. Επιπρόσθετα τον ενημερώσαμε σε συνδυασμό με την μετεωρολογική πρόβλεψη (Έντονος παγετός με θερμοκρασίες από -3 έως 2 βαθμούς για Κυριακή, Δευτέρα, Τρίτη) στην πόλη του Καρπενησίου ότι και την Τετάρτη είναι αδύνατο να διεξαχθεί αναμέτρηση. Αυτό γίνεται πρώτη φορά στα χρονικά της Δ΄ Εθνικής, δηλαδή να ορίζεται παιχνίδι μέσα σε 3 μέρες και μας κάνει ιδιαίτερη εντύπωση η σπουδή να γίνει το παιχνίδι της 14ης αγωνιστικής ενώ ήδη εκκρεμούν παιχνίδια από την 7η αγωνιστική (Πύρασος-Αναγέννηση Καρδίτσας), καθώς και από την 12η και 13η αγωνιστική. Προφανώς υπάρχει σκοπιμότητα και καταγγέλλουμε αυτό το γεγονός και προφανώς η πορεία της ομάδας μας έχει ενοχλήσει κάποιους. Εμείς όμως θα συνεχίσουμε παρά τις αντίξοες συνθήκες και το γεγονός ότι δεν μπορεί να κάνει προπόνηση η ομάδα που είναι και το σοβαρότερο πρόβλημα. Παρόλο που είμαστε μακριά από τα κέντρα των αποφάσεων, λυπούμαστε για αυτούς που υπηρετούν το προϊόν, που ονομάζεται ποδόσφαιρο και οι οποίοι δυστυχώς το οδηγούν σε μαρασμό με τις αποφάσεις τους».

Όσο για τον ορισμό διαιτησίας από την Αχαΐα επεσήμανε τα ακόλουθα : «Να ευχαριστήσουμε επιπλέον την επιτροπή ορισμού διαιτησίας για την Δ΄ Εθνική, διότι στα τελευταία δυο παιχνίδια της ομάδας προφανώς δεν υπήρχαν διαιτητές από όμορους νομούς και όρισε διαιτητές ακόμη και από τον σύνδεσμο Αχαΐας».

Ο Πρόεδρος του Βελουχίου έκανε και έκκληση στους φιλάθλους της πόλης : «Ο κόσμος πρέπει να είναι κοντά στην ομάδα την Τετάρτη, για να αποδείξουν σε αυτούς τους «κυρίους» ότι ξέρουμε να αντιμετωπίζουμε τις δυσκολίες και να παίρνουμε νικηφόρα αποτελέσματα μακριά από παρασκήνιο, πατώντας μόνο πάνω στις δικές μας δυνάμεις».

Σχετικά με την ομάδα του Αμπελωνιακού μας είπε τα εξής : «Θα ήθελα τονίσω την άριστη συνεργασία που υπάρχει με την ομάδα του Αμπελωνιακού, καθώς όλη την εβδομάδα ήμασταν σε επικοινωνία,

Keywords
Τυχαία Θέματα