Γουαρδιόλα: «Θα δώσω συγχαρητήρια στη Ρεάλ»

Η νίκη είναι το μοναδικό ζητούμενο για την Μπαρτσελόνα στην αναμέτρηση του Σαββάτου (21/04) με τη Ρεάλ Μαδρίτης αν δεν θέλει να σκέφτεται από… αύριο το επόμενο πρωτάθλημα σύμφωνα με τον Πεπ Γουαρδιόλα, ο οποίος παραδέχθηκε ωστόσο πως είναι πολυτέλεια για την ομάδα του να βρίσκεται μόλις τέσσερις βαθμούς μακριά από την κορυφή.

«Αυτή τη στιγμή το πρωτάθλημα είναι στα χέρια της Ρεάλ Μαδρίτης. Η πρόθεσή μας είναι να νικήσουμε για να συνεχίσουμε να καταδιώκουμε τον τίτλο. Εάν νικήσουν

αυτοί ή πάρουν την ισοπαλία, το πρωτάθλημα είναι δικό τους.

Εμείς έχουμε μοναδική επιλογή τη νίκη διαφορετικά θα πρέπει να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε το ερχόμενο πρωτάθλημα», τόνισε αρχικά ο τεχνικός των «μπλαουγκράνα» στον ισπανικό Τύπο ενόψει «clasico», συμπληρώνοντας:

«Πρόσφατα ήμασταν αρκετά πίσω στη βαθμολογία και τώρα έχουμε την ευκαιρία να ξανανοίξουμε τη μάχη του τίτλου. Το να βρισκόμαστε σε αυτή τη θέση πριν το ντέρμπι είναι πολυτέλεια, είναι κάτι που δεν το περιμέναμε.

Φτάσαμε να είμαστε 13 πόντους πίσω πριν παίξουμε με την Ατλέτικο Μαδρίτης στο Καλντερόν και συμπεριφερθήκαμε σαν πρωταθλητές. Αυτό είναι που με κάνει περισσότερο από όλα υπερήφανο».

Όπως μάλιστα ξεκαθάρισε ο Γουαρδιόλα, ακόμα και να χαθεί ο τίτλος της Πριμέρα, αυτό δεν πρόκειται να μειώσει τις επιτυχίες και τις χαρές που πρόσφερε η Μπαρτσελόνα στους φίλους τα τελευταία χρόνια.

«Έχουμε ήδη προσφέρει, ο κόσμος δεν μπορεί να μας κατηγορήσει για κάτι, το αντίθετο. Κάναμε αυτό που έπρεπε να κάνουμε και μάλιστα το κάναμε καλά. Ό,τι και αν γίνει, εμείς έχουμε νικήσει», κατέληξε ο Καταλανός τεχνικός, ο οποίος δεν παρέλειψε να εκφράσει την άποψή του πως η Ρεάλ θα παίξει ανοιχτά επιδιώκοντας τη νίκη, υπογραμμίζοντας παράλληλα πως σε περίπτωση που η Ρεάλ κατακτήσει το πρωτάθλημα θα δώσει συγχαρητήρια στην ομάδα του Μουρίνιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα