Γράφει ιστορία στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο ο Χασάν!

Έτοιμος να γράψει το όνομα του με χρυσά γράμματα στην ιστορία του παγκοσμίου ποδοσφαίρου είναι ο Αιγύπτιος Αχμέντ Χασάν, ο οποίος χρειάζεται άλλη μία συμμετοχή με την Εθνική ομάδα της χώρας του, προκειμένου να γίνει ο ποδοσφαιριστής με τις περισσότερες διεθνείς συμμετοχές!

Ο 36χρονος μέσος έπιασε στην κορυφή της σχετικής λίστας τον Σαουδάραβα γκολκίπερ, Μοχάμεντ Αλ Ντεαγιά συμπληρώνοντας 178 συμμετοχές με το εθνόσημο στο στήθος, όταν μπήκε αλλαγή στη φιλική αναμέτρηση της Αιγύπτου

με τη Βραζιλία που διεξήχθη στην Ντόχα τον περασμένο Νοέμβρη, ωστόσο αύριο Τετάρτη (29/2) στο φιλικό με τον Νίγηρα (επίσης στην Ντόχα) αναμένεται να μείνει μόνος στο… ρετιρέ!

Ο Χασάν πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την εθνική ομάδα της χώρας του σε ηλικία 20 ετών στα τέλη του 1995, ενώ είχε την ευκαιρία να σπάσει το ρεκόρ στο φιλικό της Δευτέρας με την Κένυα, ωστόσο οι Κενυάτες αποφάσισαν να «κατεβάσουν» την ομάδα των Ελπίδων. Παράλληλα, η Ζάμαλεκ, όπου αγωνίζεται, έχει σταθεί στο πλάι του, καθώς δεν του έχει στερήσει ποτέ την ευκαιρία να αγωνιστεί με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, ακόμα και αν χρειάστηκε να τον αφήσει εκτός αποστολής από ματς του ασιατικού Champions League.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί πως στο φιλικό με τον Νίγηρα, στο οποίο ο Χασάν θα γράψει ιστορία, θα κάνει ντεμπούτο στην άκρη του πάγκου ο Μπομ Μπράντλεϊ, ενώ για την ίδια ημέρα (Τετάρτη 29/2) ήταν προγραμματισμένος αγώνας της Αιγύπτου για τα προκριματικά του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής του 2013, όμως το ματς αναβλήθηκε, λόγω της τραγωδίας με τους 74 νεκρούς στο «Πορτ Σαΐντ», στα επεισόδια της 1ης Φεβρουαρίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα