Γρηγορίου: «Αλλαγή… χθες»!

Ο προπονητής του Πανσερραϊκού, Μιχάλης Γρηγορίου ζήτησε άμεσα αλλαγή προσώπου…

Εμφανώς απογοητευμένος από την ήττα (1-0) από τον Θρασύβουλο ο τεχνικός των «λιονταριών» δήλωσε: «Ήρθαμε να αντιμετωπίσουμε τον Θρασύβουλο γνωρίζοντας τις δυσκολίες του παιχνιδιού, κυρίως λόγω του γηπέδου και τις ιδιομορφίες που έχει λόγω του αέρα. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε τον αέρα υπέρ μας και δημιουργήσαμε δύο καταστάσεις για γκολ.

Στο δεύτερο ο Θρασύβουλος είχε περισσότερες ευκαιρίες σε ένα πάντως μοιρασμένο παιχνίδι το

οποίο θα το έπαιρνε όποιος θα πετύχαινε πρώτος γκολ. Ευτύχησε να το κάνει με ένα στημένο ο Θρασύβουλος και κέρδισε. Στη συνέχεια πιέσαμε αλλά δεν τα καταφέραμε. Κάθε τρεις μέρες έχουμε παιχνίδια, δεν έχουμε κάτι άλλο να κάνουμε λοιπόν από το να δούμε τα επόμενα. Θα πρέπει όμως να αναλογιστούμε σε ποια ομάδα είμαστε και τι θα πρέπει να κάνουμε σε αυτά τα παιχνίδια. Όλοι μας βλέπουν σαν μία μεγάλη ομάδα, όπως και είμαστε και παίζουν απέναντί μας καλύτερα. Εύχομαι καλή συνέχεια στον Θρασύβουλο και να πετύχει τους στόχους του».

Για το αν υπάρχουν ακόμα ελπίδες εισόδου στα play off, απάντησε: «Όσο υπάρχουν μαθηματικές πιθανότητες θα πρέπει να παλέψουμε και να τις εξαντλήσουμε. Έχουμε και την Παναχαϊκή εντός έδρας. Από εκεί και πέρα όμως θα πρέπει να αλλάξουμε και εικόνα και να σκεφτούμε διαφορετικά για να το πετύχουμε».

Εκ μέρους των ποδοσφαιριστών, ο Δημήτρης Ανάκογλου είπε: «Ήταν ένα κρίσιμο παιχνίδι για την ομάδα μου όσο και για αυτή του Θρασύβουλου. Χρειαζόμασταν τους βαθμούς για τη συνέχεια. Το παιχνίδι ήταν κακό ποιοτικά με λίγες ευκαιρίες. Κατά την προσωπική μου άποψη ο Θρασύβουλος άξιζε τη νίκη. Είχε δύο-τρεις ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο και ήταν πιο επικίνδυνοι στα στημένα. Εφόσον μαθητικά δεν έχουμε βγει εκτός πλέι οφ θα το παλέψουμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα