Γρήγορο «μπαμ» των Σέιμπερς στο Βανκούβερ

08:12 4/3/2012 - Πηγή: OnSports

Οι Μπάφαλο Σέιμπερς πέτυχαν τρία γκολ στην πρώτη περίοδο και επικράτησαν εκτός έδρας με 5-3 των Βανκούβερ Κανάκς.

Ο αμερικανικός σύλλογος «χάλασε» το σαββατόβραδο των οπαδών των Κανάκς και απέδειξε πως είχε σχετικές διαθέσεις από την αρχή. Συγκεκριμένα, ο Ville Leino σημείωσε δύο γκολ, με τον Patrick Kaleta να προσφέρει ισάριθμες ασίστ στα πρώτα 3:44. Στο 5:10 του ματς, ο Brad Boyes σημείωσε το 3-0.

O τερματοφύλακας των φιναλίστ

του περσινού πρωταθλήματος, Roberto Luongo, αντικαταστάθηκε άμεσα και ο Cory Schneider κατεύνασε τους φιλοξενούμενους. Εντούτοις, οι Κανάκς πρόλαβαν να μειώσουν μέχρι το 3-1 και το 4-3, πριν παραιτηθούν οριστικά. Στην αρχή της τρίτης περιόδου, άλλωστε, ο Christian Ehrhoff πέτυχε ένα τυχερό γκολ, ενώ ο Tyler Ennis διαμόρφωσε το τελικό 5-3 σε ανυπεράσπιστη εστία.

Για την ομάδα του Βανκούβερ «έγραψε» δύο γκολ ο David Booth, ενώ ο Zack Kassian μείωσε σε 4-3, 3:46 πριν την λήξη. Εντούτοις οι πρωτοπόροι του NHL, της Δύσης και της Northwest έμειναν στους ενενήντα βαθμούς.

Από την άλλη, οι Σέιμπερς πήραν το τρίτο τους συνεχόμενο «δίποντο» και «ανέβηκαν» στους 68 βαθμούς. Πλέον απέχουν μόλις δύο από την προνομιούχα οκτάδα της ανατολικής περιφέρειας του NHL.

Keywords
Τυχαία Θέματα