Γυναικείου πρωταθλήματος… συνέχεια!

08:46 5/2/2012 - Πηγή: OnSports

Συνέχεια στην αγωνιστική δράση του γυναικείου πρωταθλήματος δίνουν οι αγώνες της Κυριακής (05/02).

Στο πρώτο παιχνίδι της Α' κατηγορίας οι Κρήσσες Ρεθύμνου θα υποδεχθούν την Καβάλα, στις 13:00, στο γήπεδο της Σοχώρας με αμφότερες τις ομάδες να θέλουν την νίκη προκειμένου να εξασφαλίσουν σύντομα τη θέση τους στην κατηγορία.

Τη σκυτάλη παίρνει το παιχνίδι του Βόλου κόντρα στην Καλλιθέα που θα διεξαχθεί στο ΕΑΚ

Βόλου στις 15:00.

Επόμενος αγώνας είναι αυτός ανάμεσα στις Ελπίδες Καρδίτσας και τον Άρη, ωστόσο, δεν θα διεξαχθεί καθώς το αίτημα της ΕΠΣ Καρδίτσας να μην διεξαχθούν συνολικά όλοι οι αγώνες σε γήπεδα του νομού λόγω ακαταλληλότητας των αγωνιστικών χώρων έγινε αποδεκτό από την ΕΠΟ.

Στον 1ο όμιλο της Β' κατηγορίας τα παιχνίδια Αμαζόνες Καλυβίων – Αμαζόνες Δράμας (14:00), Μετέωρα – Πανσερραϊκή (15:00) και Φιλυριακός – Μαγνησιακός είναι αμφίβολο αν θα διεξαχθούν, λόγω καιρικών συνθηκών καθώς το χιόνι που επικρατεί έχει σκεπάσει τα γήπεδα, με την ΕΠΟ να μην έχει κάνει κάτι ακόμα γνωστό.

Στον 2ο όμιλο ο Ατρόμητος Αθηνών θα υποδεχθεί τον Ήφαιστο Περιστερίου στο γήπεδο της Χρυσούπολης, ενώ στις 15:00 ο Σταυρός Καλυθιών Ρόδου θα αντιμετωπίσει την Αγία Παρασκευή στο γήπεδο της Κρεμαστής.

Στην Γ΄ κατηγορία όλοι οι αγώνες είχαν προγραμματιστεί να διεξαχθούν στις 15:00 ωστόσο η διεξαγωγή τους παραμένει αμφίβολη λόγω καιρικών συνθηκών και της κατάστασης που έχουν περιέλθει οι αγωνιστικοί χώροι στα κατά τόπους γήπεδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα