Γύρισε την… πλάτη στις διεθνείς η ΕΠΟ

10:54 3/2/2012 - Πηγή: OnSports

Το Σάββατο (28/01) και την Κυριακή (29/01) πραγματοποιήθηκαν οι προπονήσεις κλιμακίων της Εθνικής γυναικών, κορασίδων και νεανίδων στις εγκαταστάσεις της ΕΠΟ στον Αγ. Κοσμά, με την ΕΠΟ να γυρνάει για μια ακόμα φορά την πλάτη στις γυναικείες ομάδες.

Συγκεκριμένα, η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία έστειλε σε όλες τις ομάδες της Νοτίου Ελλάδας πρόσκληση με την οποία καλούσε

παίκτριες, προκειμένου να λάβουν μέρος στις προπονήσεις κλιμακίου για την Εθνική υπό το βλέμμα του ομοσπονδιακού προπονητή, Βαγγέλη Κουτσάκη.

Ωστόσο, στην ειδοποίηση που στάλθηκε στα... φτωχά παιδιά του ποδοσφαίρου (όλες οι αθλήτριες που έχουν την... τύχη να αγωνίζονται στο γυναικείο πρωτάθλημα) έκπληκτες οι παίκτριες είδαν πως για μια ακόμα φορά η ΕΠΟ τις προσκαλούσε μεν, με δικά τους έξοδα δε. Η ειδοποίηση ανέφερε πως θα λάβουν μέρος στις προπονήσεις, χωρίς να τους καλύπτει έξοδα μετακίνησης, διαμονής και διατροφής. Και σαν να μην έφτανε αυτό τους έδωσε το τελειωτικό... χτύπημα, τονίζοντάς τους πως οι αθλήτριες πρέπει να έχουν μαζί τους ρούχα από την ομάδα τους, στερώντας τους το δικαίωμα να φορέσουν τη φανέλα με το εθνόσημο.

Αποτέλεσμα αυτού ήταν οι παίκτριες -κυρίως της επαρχίας- που αγαπούν και σέβονται την Ελλάδα και πάνω από όλα την Εθνική τους ομάδας να μην έχουν πού να κοιμηθούν και τι να φάνε.

Μια εθνική χωρίς όνειρα, χωρίς οδοιπορικά, χωρίς έξοδα διαμονής και διατροφής. Άραγε, όλες αυτές οι παίκτριες θα βρουν ποτέ την Εθνική που τους... αξίζει;

Keywords
Τυχαία Θέματα